Yaklaşık 1 dakika basıyorum ama olmuyor.Batarya çıkar tak arka kapak acilmiyosa Power tuşuna basılı tut
Herhangi bir anormal durum gerçekleşti mi? Yoksa durup dururken mi oldu?Yaklaşık 1 dakika basıyorum ama olmuyor.
bir anda böyle oldu.Herhangi bir anormal durum gerçekleşti mi? Yoksa durup dururken mi oldu?
Herhangi bir anormal durum gerçekleşti mi? Yoksa durup dururken mi oldu?
Bir anda derken? Telefonu normal kullanırken mi?bir anda böyle oldu.
evetBir anda derken? Telefonu normal kullanırken mi?
nor mal olarak telefonda watsapta mesaj yazıyordum sonra bir anda bu ekran geldi geçen hafta bendene oşacak diye bekledim sabaha kadar sabah normal çalıştı ama bugün yine aynı hal oldu saat 2 den beri böyleGüncelleme mi yaparken durudurup veya hata mı olduda bu oldu?
Telefonunuzun pili çıkıyor mu? eğer çıkmıyorsa telefonunuzu bir teknik servise götürünnor mal olarak telefonda watsapta mesaj yazıyordum sonra bir anda bu ekran geldi geçen hafta bendene oşacak diye bekledim sabaha kadar sabah normal çalıştı ama bugün yine aynı hal oldu saat 2 den beri böyle
Ses kısma , power ve home tuşuna basılı tutup bir dener misiniz? Eğer download menüsünün başlangıcına dönerseniz iptal edip telefonu tekrar baslatabilirsiniz.nor mal olarak telefonda watsapta mesaj yazıyordum sonra bir anda bu ekran geldi geçen hafta bendene oşacak diye bekledim sabaha kadar sabah normal çalıştı ama bugün yine aynı hal oldu saat 2 den beri böyle