Telefon Camı Kırıldı

hawkeye90

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Allah rızası için bilen bir kişi arıyorum.Lg optimus g pro telefonumun camı kırıldı.Dokunmatiği çalışıyor sadece ekranı kırık. Yurt içinde çok çok pahalıya yapıyorlar. Yurtdışından cam getirteceğim.Yaklaşık 30 35 dolar civarı. Sorum şu: Sadece camı getirtip taktırsam yeterli olur mu? (Touch Screen Glass Digitizer Lens Replacemnt diye geçiyor). Yoksa dokunmatikle ilgili başka parçalar da gerekli midir? Bu konuyla ilgili bilgim yok ama dokunmatiğin çalışması için camın altında mutlaka başka bileşenler de vardır.Bu camın sökülüp takılması alt tarafa zarar verir mi? dolayısıyla alt taraf için başka parcalara gerek var mıdır.Çok zor durumdayım lüften yardım edin bilen kimse yok çıldıracam

CuriousDroid

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bildiğm kadarıyla dokunmatik panelle ekran birbiriyle bağlantılı değil. İkisi de flex kablolarla anakarta bağlanıyor. Sadece ekran değişse yeterli olur.

Muratocakci

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu konu ile alakalı banada yardım edebilir misiniz?
hawkeye90
camı nereden sipariş edebilirim vs.
541 489 9675 telefon numaram yrdımcı olabilirsen müteşekkir olurum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynısı şu an benim başımada geldi camı nerden hangi siteden sipariş ettin banada yardımcı olabilir misin...

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaslar benimde g pro nun ekranı kırıldı.en ucuz yolla nasıl halledebiliriz bu sorunu.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benımde başıma geldı ya allah rızası ıcın yardımcı olsanız

S

SDN Okuru

SDN Okuru
samsung galaxy mega camı kırılan taraf hariç dokunmatiği çalışıyor düzelir mi kaç tl ye yaptırılır acillll