Telefon bilgi tavsiye

Hangi telefon

• Iphone 6s 32

Kullanılan: 3 20.0%
  • Iphone 7

Kullanılan: 6 40.0%
  • Diğer

Kullanılan: 6 40.0%

• Kullanılan toplam oy
    15

Alkml61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Iyi akşamlar öncelikle yapmış olduğunuz öğretici yayınlar için teşekkürler ben telefon almayi düşünüyorum şuanki telefonum samsung s4 mini 3 senedir kullanıyorum yeni telefon almayi düşünüyorum aklımda olan iki telefon var iphone 6s ve iphone 7 tabi fiyatlar yüksek eğer telefon alabilirsem 3-4 sene telefona para veremem sizin tecrübelerini göre iosa geçmek ve iphone almak mantıklimi eğer alırsam hangi telefonu almalıyım ilginiz için teşekkürler

M

Murat Burç

SDN Okuru
LG V20 veya S7 Edgei bir değerlendir.
Diyorsanki olmaz almam 7 32 alman daha mantıklı ömrü daha uzun kamerası daha iyi vb vb 6s güncellemeler ile bitirilecek belkide 3 seneye
Şu var S7 Edge ile V20 arasında kalırsan hoşuna gideni al geç ikiside bırak 7 yi 7 plusu silindir gibi ezer geçer

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
İphone artık geride kaldı android yazılımı kendini çok geliştirdi iphone almanı önermiyorum zaten iphone 7 pek tutmadı incelersen görürsün.Sana tavsiyem ya htc 10 alman yada s7 alman daha iyi seçim olur

_FAUST_

Dekan
Reaksiyon puanı
1,612
Valla ne yalan söyleyeyim ben de normalde İphone önerirdim ama şunu söyleyeyim 1.parti ürünleri geldikten sonra sabret ve gelecek V20'ye bir göz at derim resmen donanım canavarı,yani tavsiyem odur.Ben şahsen olursa seneye onu alacağım.;)

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Iyi akşamlar öncelikle yapmış olduğunuz öğretici yayınlar için teşekkürler ben telefon almayi düşünüyorum şuanki telefonum samsung s4 mini 3 senedir kullanıyorum yeni telefon almayi düşünüyorum aklımda olan iki telefon var iphone 6s ve iphone 7 tabi fiyatlar yüksek eğer telefon alabilirsem 3-4 sene telefona para veremem sizin tecrübelerini göre iosa geçmek ve iphone almak mantıklimi eğer alırsam hangi telefonu almalıyım ilginiz için teşekkürler
Android kullandığınız için ios size kısıtlı gelebilir yani onu hesaba katın.2 iphone modeli arasında 500 tl fark var.Seçiminizi 500 tl benim için ne ifade ediyor mantığıyla yaparsanız alacağınız telefonu bulursunuz.2 telefon arasında şuan için kullanımda pek fark yaşamazsınız.İphone 7 sizi 1 sene daha götürür.

...Görkem...

Profesör
Reaksiyon puanı
779

Merhaba,

İki üründe size performans ve stabilite konularında 3-4 yıl kullanım deneyimi sunar. Bariz göreceğiniz fark ise arka kamera ile çekilen videolarda olur ip7'de ois olması bir artı tabiki. Ön kamera konusunda ikiside birbirne çok yakın. Yani 6s 32gb alıp cepte 500 tl kalması güzel olur. Bu noktada karar sizin tabiki. Benim 3000 tl param var hepsini harcasamda fark etmez derseniz o zaman ip7 alın tabiki ama arada 500 tl fark olmadığını belirtelim.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Valla ne yalan söyleyeyim ben de normalde İphone önerirdim ama şunu söyleyeyim 1.parti ürünleri geldikten sonra sabret ve gelecek V20'ye bir göz at derim resmen donanım canavarı,yani tavsiyem odur.Ben şahsen olursa seneye onu alacağım.;)

Sana hiç yakıştırmadım:p

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
ios kullanmadıysanız yadırgayabilirsiniz .

ios isterseniz i6s ya da 7 plus.

Android isterseniz V20 gerçekten güzel olmuş. Her konuda 10 numara olacağını düşünüyorum.

tengribizmenemen

Profesör
Reaksiyon puanı
485
Bekleyin v20 alın.İphone 7 ve 6s artık iOS gibi aşırı sorunlu bir os Yüzünden tehlikedeler.64 gb 6s kullanan amcam iOS 10 yüklediğine pişman.Donup kalıyor cihaz.İos 10'dan çok şikayet var.
V20 mi,s7 edge mi dersen sana cevabım v20 olur.Ses performansı,çift kamerası,kasası,çift ekranı falan s7 Edge'den önde.Aynı zamanda 7.0 ile geldiği için 9'a kadar alacak.S7 edge 6 ile geldi 8'e kadar alır.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
Bekleyin v20 alın.İphone 7 ve 6s artık iOS gibi aşırı sorunlu bir os Yüzünden tehlikedeler.64 gb 6s kullanan amcam iOS 10 yüklediğine pişman.Donup kalıyor cihaz.İos 10'dan çok şikayet var.
V20 mi,s7 edge mi dersen sana cevabım v20 olur.Ses performansı,çift kamerası,kasası,çift ekranı falan s7 Edge'den önde.Aynı zamanda 7.0 ile geldiği için 9'a kadar alacak.S7 edge 6 ile geldi 8'e kadar alır.

Abartma arkadaşım. Tembellik yapmayıp iTunes ile restore edicek. Ota dan güncelleme yapılırsa ufak hatalar olması normal. Sonuçta karşıdan parça oarça indirip kuruyor.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Çift kamerada G5de de çift kamera vardı halini gördük. V20 ile video çekimini düzeltemediyse sıkıntı

kadirirdem

Dekan
Reaksiyon puanı
708
s7 edge ye bak derim illa iphone dersen iphone 6s plus 32 gb al derim...