Telefon Batarya Sorunu

awarahoon82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar.Bir Tanıdığın Telefonu Açılınca Yada Belli Bir Süre Sonra Kapanıyor.
Şarj Ederken 2.20 Volt Civarı Geliyor Bana Az Gibi Geldi Oran Sonuçta Batarya 5 Volt.Acaba Telefon Bataryayımı Şarj Edemiyor.Sizin Fikirlerinizi Almak İstedim.İyi Çalışmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Öncelikle Selamlar Arkadaşlar.Bir Tanıdığın Telefonu Açılınca Yada Belli Bir Süre Sonra Kapanıyor.
Şarj Ederken 2.20 Volt Civarı Geliyor Bana Az Gibi Geldi Oran Sonuçta Batarya 5 Volt.Acaba Telefon Bataryayımı Şarj Edemiyor.Sizin Fikirlerinizi Almak İstedim.İyi Çalışmalar.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Biraz daha açıklar mısın? Nasıl kapanıyor? Ampere uygulamasını indirip kaç mah akım geliyor onu yazar mısın? Bir de batarya değişmiş mi cihaz kaç yıllık?

awarahoon82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Cihaz Eski Bir Cihaz Abimiz Felçli Biri.Mesela Cihazda Gözlemlerim Şöyle.
Cihaz Şarzda Değilken Açılıp Samsung Yazısından Sonra Kapanıyor.Şarzda İken Wifi Veya Mobil Ağ Açıkken Kapanıyor.Fakat Net Kapılıyken Rahat Menüde Gezebiliyorsun.
Amper Değeri 20m Ölçümünde 0.006 Verdi.Sorun Nerede Çözemedim.Dışarıdan Doldurma Şarj Bulabilirsem Öyle Deneyeceğim.

KaTaRaN

Profesör
Reaksiyon puanı
2,515
Cihaz Eski Bir Cihaz Abimiz Felçli Biri.Mesela Cihazda Gözlemlerim Şöyle.
Cihaz Şarzda Değilken Açılıp Samsung Yazısından Sonra Kapanıyor.Şarzda İken Wifi Veya Mobil Ağ Açıkken Kapanıyor.Fakat Net Kapılıyken Rahat Menüde Gezebiliyorsun.
Amper Değeri 20m Ölçümünde 0.006 Verdi.Sorun Nerede Çözemedim.Dışarıdan Doldurma Şarj Bulabilirsem Öyle Deneyeceğim.
Anakart da problem var gibi geldi normalde sadece batarya olsa hızlı biter veya kapanır. Sizde başka sorunlar da var ve şarj soketi de problemli gibi sıvı temasına maruz kalmış sanki cihaz. Eski bir cihaz ise tamir ücreti fiyatına biraz daha ekleyerek yeni cihaz alabilirsiniz

awarahoon82

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki 5 Voltluk Bir Pili 2 Volt İle Doldurması Normalmi Bana Saçma Geldi En Az 4 Volt Gelmesi Lazım Bence.