Telefonunuz destekliyorsa gece ışığını açabilirsiniz.gözlük kullanıyorum ve telefonu bırakamıyorum böyle zararlı ışıkları geçirmeyen gözlük gibi bişeyler var mı fikirlerinizi bekliyorum
gece modu mu tam anlayamadım daTelefonunuz destekliyorsa gece ışığını açabilirsiniz.
Ekran sarımtırak renkte oluyor. Bir de karanlık modu açarsanız iyi olur.gece modu mu tam anlayamadım da
mavi ışık filtresinden bahsediyorsunuz sanırım o muEkran sarımtırak renkte oluyor. Bir de karanlık modu açarsanız iyi olur.
Evet, cihazdan cihaza ismi değişebilir.mavi ışık filtresinden bahsediyorsunuz sanırım o mu
haklısınız o bende bayadır açık ama ben kökten çözmek istiyorum dediğim biraz saçma gibi olacak ama telefon oynayayım gözüm bozulmasın gibi bişey olabilir miEvet, cihazdan cihaza ismi değişebilir.
@fuatm 'nin dediği gibi gözlük alabilirsiniz.haklısınız o bende bayadır açık ama ben kökten çözmek istiyorum dediğim biraz saçma gibi olacak ama telefon oynayayım gözüm bozulmasın gibi bişey olabilir mi
Telefonu kullanmamaktan daha iyi değildir ama yine de faydası olur.o kökten çözer mi sorunu
başka bişey var mı aklınızda sonuçta sağlık için herşey yapılır bende riske atmak istemiyorumTelefonu kullanmamaktan daha iyi değildir ama yine de faydası olur.
Doktora sorabilirsiniz.başka bişey var mı aklınızda sonuçta sağlık için herşey yapılır bende riske atmak istemiyorum
teşekkür ederim iyi gecelerDoktora sorabilirsiniz.
Bu kadar yardımcı olabilirim.