Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar sağlam hesaplı ve kullanışlı bir telefon istiyorum arkadaşlar 900 tl bütçem var bana hangi telefonları önerirsiniz yardımcı olursanız sevinrim
Ben de malesef telefon değiştirme gereği duyuyorum bütçem daha esnek olmakla birlikte çok para da harcamak istemiyorum, android ve otg destekli bir şey önerebilir misiniz kablo boşa gitmesin
Benim sana önerim sIII mini çünkü pili 1-1,5 güna gidiyor çok oyun oynamaz san ekran çözünürlüğü güzel kamera iyi şuan 890-950 arası bi fiyat viçiyorlar ama istersen turcell den fln al onlardanda alırsan yanında konuşma sms ve mb paketini daha ucuza vermişlerdi bana
Hocam öncelikle telefonunla ne yapıyorsun oyun film müzik mesajlaşma konuşma sarj hangisi senin için önemli bunları söylersen yardımcı olayım birde ikinci el olabilir mi
Arkadaşlar önerileriniz için teşekkür ediyorum 1 hafta önce annemin Galaxy S3 ü düştü s3 mini değil s3 onun ekranını yaptırıp kullanacağım servise gönderdim 500 tl dediler ben bunu normal bir mağazadan orjinal olmayan ekranı taktırsam bana dezavantajları neler olur 500 bir telefona çok fazla diye düşünüyorum servise bugün gidip fiyat soracağım bir arkadaş I PHONE 4s ini aynı şekilde ekranı gitmişti orjinal olmayan parçayla 250 tl yaptırdı servis 500 tl istemiş yine