Bütçe ne kadar?Hepinize merhaba.Beni en az 4 sene sıkıntısız götürecek telefon önerebilir misiniz?
M31 almasını tavsiye etmem.2 seneye kalmadan çöpe atar.M31 öneririm ben kullanıyorum memnunum. Ayrıca Android 11 alacak telefon bakın. Realme 6 da olabilir.
Vay be bütçe bilmeden M31 öneren biri.M31 öneririm ben kullanıyorum memnunum. Ayrıca Android 11 alacak telefon bakın. Realme 6 da olabilir.
Ben hepsiburada indiriminden 2.600e aldım. Oraya 2.400tllik bir öneride bıraktım. Isterse tercih etsin diyeBütçe?
Vay be bütçe bilmeden M31 öneren biri.
Neden öyle diyorsun ki? 6Gb Ram, 6000mah batarya, 15w hızlı şarj, 128 Gb depolama(şunu söyliyim sistem güncelleme sonrası ne kadar yer bilmiyorum), Android 11 ve One UI 3.0. Gayet iyi hatta bazı amirallerden daha iyi bataryası var. Ama bazı eksikleri var: Pano yok, Güvenli klasör yok. Bunlar benim için zaten pek önemli değil. Birde sen kullandın mı? Yoksa tanıtım videosuna göremi cevap veriyorsun? Oyunlarda HDR karehizinda extreme. Bu ayarlarda pubg mobile 30dkde 35c oluyor. Ama bütçe varsa tabii M51 olur.M31 almasını tavsiye etmem.2 seneye kalmadan çöpe atar.
Realme 6 2400 değil. Normal M31 fiyatı 2700 zaten.Ben hepsiburada indiriminden 2.600e aldım. Oraya 2.400tllik bir öneride bıraktım. Isterse tercih etsin diye
Mesaj otomatik birleştirildi:
Neden öyle diyorsun ki? 6Gb Ram, 6000mah batarya, 15w hızlı şarj, 128 Gb depolama(şunu söyliyim sistem güncelleme sonrası ne kadar yer bilmiyorum), Android 11 ve One UI 3.0. Gayet iyi hatta bazı amirallerden daha iyi bataryası var. Ama bazı eksikleri var: Pano yok, Güvenli klasör yok. Bunlar benim için zaten pek önemli değil. Birde sen kullandın mı? Yoksa tanıtım videosuna göremi cevap veriyorsun? Oyunlarda HDR karehizinda extreme. Bu ayarlarda pubg mobile 30dkde 35c oluyor. Ama bütçe varsa tabii M51 olur.
iPhone SE, Mi 10T, S10 Plus, iPhone XR, iPhone 11, OnePlus 8.Üzgünüm geç farkettim bütçe aslında sınırsız ama ailemi pek zorlamak istemiyorum o yüzden en fazla 7.000 veya 8.000
Oneplus 8 ve Oppo Reno 3 Pro düşünebilirsiniz.Üzgünüm geç farkettim bütçe aslında sınırsız ama ailemi pek zorlamak istemiyorum o yüzden en fazla 7.000 veya 8.000
Oneplus 8t, Oneplus 8 Pro,Oppo Reno 3 Pro,Xr.Üzgünüm geç farkettim bütçe aslında sınırsız ama ailemi pek zorlamak istemiyorum o yüzden en fazla 7.000 veya 8.000
OnePlus 8 öneririm.Üzgünüm geç farkettim bütçe aslında sınırsız ama ailemi pek zorlamak istemiyorum o yüzden en fazla 7.000 veya 8.000
iPhone 11.Hepinize merhaba.Beni en az 4 sene sıkıntısız götürecek telefon önerebilir misiniz?
Ne Xiaomi nerde?OnePlus 8 öneririm.
Katılmatayım. Kahin olabilsek keşke.Telefon önerisi konusu açarken bütçenizi, varsa önceliklerinizi ve yine varsa marka tercihlerinizi belirtirseniz çok daha sağlıklı öneriler alırsınız.
Bekle yolda geliyorNe Xiaomi nerde?
Bütçesi en fazla 8000 olan birine iPhone 12 Pro önererek ne kadar elmacı olduğunu herkese bir kez daha gösterdin hâlâ bana laf atma derdindesin ??Bütçenizi belirtir misiniz? Bütçe yoksa 12 Pro dehşet cihaz![]()
Bütçe yazmamış belki bütçesi sınırsız? Gidip sınırsız bütçeye Oneplus önermişsiniz bravoBekle yolda geliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bütçesi en fazla 8000 olan birine iPhone 12 Pro önererek ne kadar elmacı olduğunu herkese bir kez daha gösterdin hâlâ bana laf atma derdindesin ??
Bütçe yazmamış belki bütçesi sınırsız? Gidip sınırsız bütçeye Oneplus önermişsiniz bravo