newcastleunited
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 359
Xiaomi Redmi Note 10S Alacağım Sizce Hangi Renk
Şeffaf kılıf ve ekran koruyucu kutunun içinden çıkıyor diye biliyorum zaten. Bencede gri daha iyi olur.Gri Alcam kılıf şeffaf kılıf seviyorum renkli sevmem
Mesaj otomatik birleştirildi:
Performans konusundada bir sorun yaşamasam iyi olur hayırlısıyla
En güzel renk olarak gri rengi duruyor.Xiaomi Redmi Note 10S Alacağım Sizce Hangi Renk
![]()
![]()
![]()
Beyaz al derim.Hayırlı olsun.Umarım pişman olmazsın.Xiaomi Redmi Note 10S Alacağım Sizce Hangi Renk
![]()
![]()
![]()
rengini soruyorsan muhtemelen şeffaf kılıf kullanacaksındır. bence beyaz daha güzel bir renk ama telefonu temiz tutman lazım. ne kadar kılıf kullansak bile toz vb. girebiliyor. zamanında redmi note 8 de aynı renklerle çıkmıştı herkes beyaz rengin peşinden koşuyordu.Xiaomi Redmi Note 10S Alacağım Sizce Hangi Renk
![]()
![]()
![]()
Özkan hocam ile aynı fikirdeyim ilk defa ??Bu devirde telefonlar kılıfsız kullanılmıyor. Hangi rengi alırsan al illaha kılıf kullnacan
Aralarında fiyat farkı varsa en ucuzunu al geç. Ama aynı fiyattaysalar ben kendime alacak olsam ortadakini alırdım.
Şeffaf kılıfların en kalitelisi bile zamanla sararıyor.. Silikon olduğu için ister istemez toz su kir vs zamanla asimile oluyor.. Sert kılıfında koruyuculuğu çok az tercih edilmiyor. O yüzden renkli silikon almalı..rengini soruyorsan muhtemelen şeffaf kılıf kullanacaksındır. bence beyaz daha güzel bir renk ama telefonu temiz tutman lazım. ne kadar kılıf kullansak bile toz vb. girebiliyor. zamanında redmi note 8 de aynı renklerle çıkmıştı herkes beyaz rengin peşinden koşuyordu.