Telefon alacağım

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar malum babalar günü yaklaşıyor babama telefon almayı düşünüyoruz s10 lite a baktım iyi gibi geldi tek arama için değil oyun oynandığı zaman drop yenemeyecek ve şarzı hızlı bitmeyecek günümüz için güncel bir telefon bakıyoruz önerilerinizi bekliyorum.

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Arkadaşlar malum babalar günü yaklaşıyor babama telefon almayı düşünüyoruz s10 lite a baktım iyi gibi geldi tek arama için değil oyun oynandığı zaman drop yenemeyecek ve şarzı hızlı bitmeyecek günümüz için güncel bir telefon bakıyoruz önerilerinizi bekliyorum.
Realme X2 Pro ya bakmanızı tavsiye ederim.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Batarya önemli ise P30,S10 lite gibi cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.

shotkill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Batarya önemli ise P30,S10 lite gibi cihazlardan birini almanı tavsiye ederim.
hocam samsung istiyoruz ya huawei falan redmi iyi telefonlar da belli değil samsung bilmem kaç yıllık telefon mesela benim telefon günümüze göre eski google play de oynamak istediğim oyunda ya da bazı uygulamalarda telefonunuzun sürümü yeterli değil falan gibi şeyler çıkıyor rami önemli benim için mesela s10 lite da128 gb rami 8 gb galiba oyunlarda veya telefon normal bir şeyle ugraşırken kasma olmaz de mi? ona göre s10 lite düşünüyoruz

abcdefdfhgjas

Profesör
Reaksiyon puanı
751

reisemre57

Doçent
Reaksiyon puanı
307
o fiyatlara realme x2 pro dan başka telefon alınmaz. çünkü 4000 mAh pil , snapdragon 855+ işlemci , 90hz ekranla süper bir telefon. hem pil konusunda iyi bir telefon ve uzun seneler dayanacak bir telefon?

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
hocam samsung istiyoruz ya huawei falan redmi iyi telefonlar da belli değil samsung bilmem kaç yıllık telefon mesela benim telefon günümüze göre eski google play de oynamak istediğim oyunda ya da bazı uygulamalarda telefonunuzun sürümü yeterli değil falan gibi şeyler çıkıyor rami önemli benim için mesela s10 lite da128 gb rami 8 gb galiba oyunlarda veya telefon normal bir şeyle ugraşırken kasma olmaz de mi? ona göre s10 lite düşünüyoruz
P30 da S10 lite da oyun konusunda üzmez.P30 u kardeşim kullanıyor.Performansındanda, bataryasındanda çok memnun.Ram olayına takılma S10 lite da 8 P30 da 6 gb ram var ama Huawei sade arayüze sahip olduğu için en az S10 lite kadar akıcı.Ben sana illaki P30 al demiyorum.P30 almayıp S10 lite alsan o da Snapdragon 855 ile seni uzun yıllar performans konusunda mutlu eder.