Telefon Alacağım

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar yarin i̇nşaallah telefonu alacağim baya bi̇ süredi̇r araştirdim baktim beni̇m i̇çi̇m kamera batarya ve i̇şleti̇m si̇stemi̇ olarak üzmeyecek güncel telefon olmasi gereki̇yor bütçeye gelecek olursak en son note 9 5.200 tl ye kadar çikmiştim ama etrafimdaki̇ i̇nsanlardan o kadar para veri̇lmez di̇yenler oldu bende bazen vermek i̇stemedi̇m sonra olabi̇li̇r dedi̇m ama hala kararsizim bu yüzden si̇z degerli̇ yorumcularin düşünceleri̇ni̇ öğrenmek i̇sti̇yorum..

Bütçem:5.000 e kadar çikabi̇li̇r kararsiz olmak i̇le bi̇rli̇kte
Aklimdaki̇ teller:
Note 9
S9+ düşük i̇hti̇mal
Mi̇9 ama türki̇ye de satişi daha yok bekleni̇r mi̇ si̇zce
Mi̇8 kamera si düşündürücü
P 20 pro çok bi̇ fi̇kri̇m yok
Mate 20 li̇te di̇cem çöp di̇yen çok
Si̇z ne öneri̇rsi̇ni̇z hepsi̇ burada yada magazadan alacağim şi̇mdi̇den teşekkür ederi̇m..

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Arkadaşlar yarin i̇nşaallah telefonu alacağim baya bi̇ süredi̇r araştirdim baktim beni̇m i̇çi̇m kamera batarya ve i̇şleti̇m si̇stemi̇ olarak üzmeyecek güncel telefon olmasi gereki̇yor bütçeye gelecek olursak en son note 9 5.200 tl ye kadar çikmiştim ama etrafimdaki̇ i̇nsanlardan o kadar para veri̇lmez di̇yenler oldu bende bazen vermek i̇stemedi̇m sonra olabi̇li̇r dedi̇m ama hala kararsizim bu yüzden si̇z degerli̇ yorumcularin düşünceleri̇ni̇ öğrenmek i̇sti̇yorum..

Aklimdaki̇ teller:
Note 9
S9+ düşük i̇hti̇mal
Si̇z ne öneri̇rsi̇ni̇z hepsi̇ burada yada magazadan alacağim şi̇mdi̇den teşekkür ederi̇m..
Galaxy Note 9 alınabilir bir telefon. Türkiye garantili arıyorsanız beklemeden alın.
Fotoğraf, ses, pil ve uzun ömürlülük bakımından ihtiyaçlarınızı karşılayabilir durumdadır.

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Galaxy Note 9 alınabilir bir telefon. Türkiye garantili arıyorsanız beklemeden alın.
Fotoğraf, ses, pil ve uzun ömürlülük bakımından ihtiyaçlarınızı karşılayabilir durumdadır.

note 9 iyi lakin bir tele o kdar verilmez diyenler oldu kafam karıştı verilir mi değerini hak ediyor mu?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464

TheTruthHurts

Profesör
Reaksiyon puanı
3,139
Çok geç mi geliyor güncellemeler..
Hemde nasıl. Arkadaş başka bir konuda bundan bahsetti zaten. Note 8’ine 6,5 ay oldu hala pie gelmedi. Güncellemeyi nedense 3 kere ertelemişler. Şimdi 22 mart’a ertelendi. Bu ay büyük ihtimalle android 10 tanıtılacak. Note 8 daha yeni pie alacak.

Ama bu tip sorunlar her zaman olmuyor. Yinede diğer şirketlerden daha geç güncelleme veriyorlar

Neyse ben olsam mi9’u beklerdim. Bana sorarsan 4500-5000₺’e gelecek ve sonra yavaşça ucuzlayacaktır. Ama ne zaman geleceği belli değil.

Eğer bekleyemezsen note 9 veya mi8’i öneririm. S-pen’i kullanacak birisi olduğunu düşünmüyorsan mi8 veya s9+’ı öneririm

Tttunahan

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
3,014
Çok geç mi geliyor güncellemeler..
Pie çıkalı çok uzun süre oldu note 8 e hala gelmedi sözde 15 şubatta gelecekti 1 marta ertelediler dünde gelmedi bu sefer 22 marta ertelemişler dün intiharın eşiğine geldim o kadar sinirliydimki anlatamam,güncelleme gelir ama geç gelir sen şimdi note 9 alsan android 10 u en iyi ihtimalle seneye bu zamanlarda alırsın bunun dışında note 9 çok güzel telefon

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639

Aklimdaki̇ teller:
Note 9
S9+ düşük i̇hti̇mal
Note 9 veya s9+ öneririm

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bir aya mi9 türkiye'ye gelir note9'dan filan bayağı iyi cihaz.

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hiçbir telefon 5-6 bin tl'yi hak etmiyor fakat o fiyat piyasası durumuna göre hakkını verebilen telefondur.
Hayır kullanmıyorum. Her sene aynı durum yaşanıyor.

Hmm ama bu aralar note 9 baya güncelleme aldı diye biliomm

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Hemde nasıl. Arkadaş başka bir konuda bundan bahsetti zaten. Note 8’ine 6,5 ay oldu hala pie gelmedi. Güncellemeyi nedense 3 kere ertelemişler. Şimdi 22 mart’a ertelendi. Bu ay büyük ihtimalle android 10 tanıtılacak. Note 8 daha yeni pie alacak.

Ama bu tip sorunlar her zaman olmuyor. Yinede diğer şirketlerden daha geç güncelleme veriyorlar

Neyse ben olsam mi9’u beklerdim. Bana sorarsan 4500-5000₺’e gelecek ve sonra yavaşça ucuzlayacaktır. Ama ne zaman geleceği belli değil.

Eğer bekleyemezsen note 9 veya mi8’i öneririm. S-pen’i kullanacak birisi olduğunu düşünmüyorsan mi8 veya s9+’ı öneririm

Çok geç gelmese alırım ama ne kadar sürede geleceği belli değil onun gibi P30 da bir diğer seçeneğim ama oda ne zaman gelecek benim hemen tele ihtiyacım var.. :(

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
IPHONE öneren arkadaşlar var mı sizce bu fiyatlar varken alınır mı apple ?

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
Bende o zaman note9 derim s9+ ile arasında batarya & kamera ve optimizasyon farkı var bir ihtimal kaleminide seversin tasarım zaten çok başarılı uzun süreli kullanım telefonu diyebiliriz bu cihaz için.
Edit; Yada uyarsa mi8 al seni batarya kamera olarak memnun eder işlemci zaten note9'dan daha iyi.

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bende o zaman note9 derim s9+ ile arasında batarya & kamera ve optimizasyon farkı var bir ihtimal kaleminide seversin tasarım zaten çok başarılı uzun süreli kullanım telefonu diyebiliriz bu cihaz için.
Edit; Yada uyarsa mi8 al seni batarya kamera olarak memnun eder işlemci zaten note9'dan daha iyi.

zamanım olsa mi9 beklerim de neyse teşekkür ederim yorumlar için yarın hayr olsun artık ne diyeyim..

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375
zamanım olsa mi9 beklerim de neyse teşekkür ederim yorumlar için yarın hayr olsun artık ne diyeyim..

iyide siz zaten mi9 bekleyemem diyorsunuz onu elediğimizde kalan seçeneklerden mantıklı olanı tavsiye ediyoruz ;) yani bekleyemezsen 128gb mi8 3000/3100 civarı her yönü ile üst düzey bir cihaz memnun edecektir. Daha iyisi derseniz tabi ki yenisi daha iyi olacaktır ama yeni çıkan 100/50'den fazla pahallı ve hepsininde dahada iyisi gelecek sizin bu meseleyi halletmeniz lazım yoksa her sene telefon değiştirmeye kalkarsınız. :D

Drogba39

Profesör
Reaksiyon puanı
381
Bütçen varsa S9+ yada Note 9'dan birini seç, al gitsin. Etrafındakileri boşver, parasını sen vericeksin sonuçta. Şahsen bir telefon 3000 TL'den fazla vermem ama senin bütçen varsa ve iyi bir telefon almak istiyorsan dediğim bu 2 telefondan birini al.

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
iyide siz zaten mi9 bekleyemem diyorsunuz onu elediğimizde kalan seçeneklerden mantıklı olanı tavsiye ediyoruz ;) yani bekleyemezsen 128gb mi8 3000/3100 civarı her yönü ile üst düzey bir cihaz memnun edecektir. Daha iyisi derseniz tabi ki yenisi daha iyi olacaktır ama yeni çıkan 100/50'den fazla pahallı ve hepsininde dahada iyisi gelecek sizin bu meseleyi halletmeniz lazım yoksa her sene telefon değiştirmeye kalkarsınız. :D

Peki bu internette baktım ithalatçı garanti diyor hepsi siz nereden almamı tavsiye edersiniz mi9 u garanti açısından kvk genpa ne ise artık ?

HEMSIRBEY112

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
Bütçen varsa S9+ yada Note 9'dan birini seç, al gitsin. Etrafındakileri boşver, parasını sen vericeksin sonuçta. Şahsen bir telefon 3000 TL'den fazla vermem ama senin bütçen varsa ve iyi bir telefon almak istiyorsan dediğim bu 2 telefondan birini al.

Kafam da note 9 ve mi8 yada one plus6 arasında gidiyorum parayı takmazsam note 9 az takarsam one plus6 çok takarsam mi8..

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

kvk biraz daha iyi.

Leand

Dekan
Reaksiyon puanı
4,375

bana sorarsan bunu al üstüne sıkıntı çıkarsa parça değişiminde internetten satın alıp gidip herhangi bir teknik serviste yaptırmak daha iyi ama üstteki kvklı cihazda 8/128gb.