Telefon alacağım max bütçem 7500

enes çevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sevgili forum sakinleri yarın telefon alacağım ama çok kararsız kaldım beni en az 4 5 sene kasmadan problem yaşamadan götürmesini geniş açılı kamera(iyi bi kamera) şarjı iyi giden arayüzüyle beni mutlu edecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar...

enes çevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
eğer kullanıyosanız ekran sizi çok rahatsız ediyor mu
bir de bi arkadaşım batarya gitmiyo fln dedi kullanıyor

enes çevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
gündelik hayat sosyal medya belki 45 dk 1 saat oyun aramalar
ama günde 1 şarj etmek istiyorum telefonu

wittroc

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
11,235
gündelik hayat sosyal medya belki 45 dk 1 saat oyun aramalar
ama günde 1 şarj etmek istiyorum telefonu
Bir günü rahat çıkarırsınız ama saatlerce oyun oynayacaksanız çıkarmayacağınız kesin. Bahsettiğiniz şekilde sosyal medya, arada yarım saat bir saat oyunla bir gün gider.

enes çevik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
oppo reno4 ve huawei mate 30 hakkında düşünceleriniz nelerdir

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
oppo reno4 ve huawei mate 30 hakkında düşünceleriniz nelerdir
Reno4 ve Reno4 Pro bu bütçeyle alınmaz Oppo düşünüyorsanız Reno3 Pro öneririm. Mate 30 Pro ise özellikle kamera tarafı çok iyi ama hem google servislerinin olmaması hem de bence fiziksel tuşların olmaması bir eksi bu yüzden önermem.

ChaosBoost

Profesör
Reaksiyon puanı
697
Sevgili forum sakinleri yarın telefon alacağım ama çok kararsız kaldım beni en az 4 5 sene kasmadan problem yaşamadan götürmesini geniş açılı kamera(iyi bi kamera) şarjı iyi giden arayüzüyle beni mutlu edecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar.
Ben senin yerinde olsam bir PC bir telefon alırdım hem oyun hem arama ;)

Reaksiyon puanı
6,371
En az 3-4 sene götürebilecek ve ara yüzde mutlu edecek kriterine bakıp söylüyorum, ya kesinlikle Oneplus 8 ya da kesinlikle iPhone 11.

Oneplus 8 Android ama bir Xiaomi veya bir Oppo gibi değil, 3-4 yıl zaten güncelleme alan ve bundan 4 yıl önceki telefonuyla bile çok rahat yük altında memnun olunabilen bir marka Oneplus. O yüzden sizi gayet rahat götürür ve kamerası da aslında gayet başarılı.

iPhone 11 ise zaten 5 yıl ömür garantisi veren bir cihaz, tanımınıza tamı tamıına uyuyor.

Erenist2020

Dekan
Reaksiyon puanı
7,299
Sevgili forum sakinleri yarın telefon alacağım ama çok kararsız kaldım beni en az 4 5 sene kasmadan problem yaşamadan götürmesini geniş açılı kamera(iyi bi kamera) şarjı iyi giden arayüzüyle beni mutlu edecek bir telefon arıyorum. Yardımcı olursanız çok sevinirim.herkese iyi forumlar...
Oneplus 8,P30,Oppo Reno 3 Pro bu cihazlardan birini alabilirsin.Bu cihazlar dışında hattın Turkcell değilse Note 10 plus ta alabilirsin.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
iOS ise iPhone 11 Android ise OnePlus 8 veya o kadar çıkmam dersen 6k bandında Mi 10T Pro, Oppo Reno3 Pro öneririm.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Etiketlenmemişim küstüm.
iPhone 11 al direkt.
Batarya 2 gün gidiyor.
Ekranı da gayet iyi.
Kamerası da.
Performans ı rakipsiz zaten.