Tekstil firmasi icin Wordpress tema onerisi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan washaq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Merhaba arkadaslar, bir tekstil firmasinin web sitesini yapicam, wordpress kullanicam bunun icin uygun bir tema bulamadim, tema onerebilirmisiniz lutfen,

icerik olarak tanitim, iletisim , guzel bir intro, galeri, firsat urunleri(bi nevi indirim kosesi), gibi seyler olmasi lazim, bu konuda yardimci olursaniz sevinirim, kendim baya bi arastirdim cok guzel seyler var ama kendim para almiyacagim icin temaya para odemek istemiyorum, ona gore oneride bulunursaniz sevinirim, tesekkurler.

bumba

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Wordpress ücretsiz birçok tema var. Ayrıca içeriğinizi eklentilerle zenginleştirebilirsiniz. Wordpress konusunda bilginiz varsa kendi temanızı bile yapabileceğiniz başarılı programlar bulunuyor.

washaq

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Wordpress ücretsiz birçok tema var. Ayrıca içeriğinizi eklentilerle zenginleştirebilirsiniz. Wordpress konusunda bilginiz varsa kendi temanızı bile yapabileceğiniz başarılı programlar bulunuyor.
Wordpress hakkinda bilgim baya bi bilgim var ama tema yapacak kadar yok :) programlama bilmiyorum yani, evet ucretsiz tema cok ama ben guzel birsey bulamadim belki buralarda goren bilen varsa soyler diye umut ettim, ilgine tesekkur ederim.
http://bedava-sitem.com/ bu linkteki web sitelere bakabilirsin, bunlarda ücretsiz..
wordpress temasi ariyorum, ilgine tesekkur ederim.