- Reaksiyon puanı
- 47
Hayırlı cumalar Sdn yöneticileri,üyeleri ve misafir arkadaşlar;
Uzun zamandır forumumuzda yazmadığımdan dolayı bir cümle ile kendimi tanıtmak istiyorum.Görüyorum ki aramızda yeni arkadaşlar var.
Bendeniz Shiftdelete.net forumunun Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Moderatörü MEHMET
Namı diğer;Forumun en tembel Moderatörü.
İnşallah ileriki günlerde tanışmadıklarımla daha teferruatla bir şekilde tanışırız.
Yıllık iznimi ayrılmıştım ve yakın bir zamanda izinden döndüm.
Elhamdülillah iznim güzel ve keyifli geçti.
Darısı gidemeyen arkadaşlarımın başına.
İzinden döndükten sonra gördüm ki forumumuz değişikliğe uğramış.
Hala yeni düzenimize tam manasıyla alışamadım.
İnşallah hakkımızda böylesi hayırlı olur diyelim.Hayırlı olsun.
Bu arada izinden geldikten sonra ne kadar forumumuzda yazmasam da yazılanları ve mesajları uzaktan takip ediyorum.Bir iki müdahaleden başka bir şey yapmadım.
Muzur arkadaşımıza yaptığı paylaşımlardan dolayı teşekkür ederek kendilerine saygılarımı sunuyorum.
Özellikle inançsız veya ateist arkadaşların açtıkları konular ise görüyorum ki;hep kilitlenmiş.Geçmişte olduğu
Onları anlamakta güçlük çekmiyorum.
Çünkü biz inananların varlığı kıyamete kadar süreceği gibi onların varlığı da sürecek.
Ama bir noktayı hiç anlamış değilim.
Şimdi olmayan bir ilahın olmayan emir ve yasaklarını,olmayan ceza ve mükafatlarını neden eleştiriyorsunuz?
Sizi göre ne ilah var,ne kural var,ne ceza ve mükafat var.
Ama görüyorum ki olmayan bir ilahın kitabını benden fazla okuyorsunuz.Benden daha fazla anlamak için gayret gösteriyorsunuz.
İnanmadığınız bir peygamberi benden fazla araştırıyorsunuz.
Ne için ve hangi amaca hizmet için bunu yapıyorsunuz?
Lütfen!Olmayan bir ilah araştırılır mı?
Olmayan bir ilahın kitabı araştırılır mı?
Olmayan bir ilahın elçisinin hal ve hareketleri araştırılır mı?
Amacınız bize yanlış olanları göstermekse biz sizden yanlışlarımızı öğrenmek istemiyoruz.
Bizim yanlışlarımızı öğrenebileceğimiz kurumlarımız,kitaplarımız,okullarım ve hocalarımız var.Biz dinimizle ilgili yanlışları ve doğruları oralardan öğrenebiliriz.
Ama,yok bir şey öğretmekten ziyade amacım ortalığı ve kafaları karıştırmak diyor iseniz;bundan sonra ben buna elimden geldiği kadar asla müsaade etmeyeceğim.
Altını çizerek söylüyorum.
ATEİST ARKADAŞLARIN AÇTIĞI ZİHİNLERİ BULANDIRACAK HER KONU,BÖLÜMÜMDEN UZAKLAŞTIRILARAK KİLİTLENECEKTİR.
Tabi bu arada gerçekten bir şeyleri merak eden ateist arkadaşlarda elbette olacaktır.Onlar da lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşarak her türlü suallerine cevap bulacaklardır.
Şimdi ateist arkadaşlar yine söylenecekler;
“Neden forumda değil de özel”diye?
Cevap veriyorum:Çünkü herkes benim kadar sabırlı olamayabiliyor.Karşılıkla hakaret mesajlarına kadar gidiliyor.Ve buda forumumuzun seviyesini düşürüyor.Bu olaylara geçmişte yaşananlar şahittir.Tecrübelerle ve yazılarla.
Kusura bakmayın,biraz sert ve katı bir giriş oldu.
Ama bunu yapmak zorundayım arkadaşlar.
Herkese saygı ve hürmetlerimi sunarak Cuma bayramınızı tebrik ediyorum
Saygılarımla
Mehmet
Uzun zamandır forumumuzda yazmadığımdan dolayı bir cümle ile kendimi tanıtmak istiyorum.Görüyorum ki aramızda yeni arkadaşlar var.
Bendeniz Shiftdelete.net forumunun Din Kültürü ve Ahlak bilgisi Moderatörü MEHMET
Namı diğer;Forumun en tembel Moderatörü.
İnşallah ileriki günlerde tanışmadıklarımla daha teferruatla bir şekilde tanışırız.
Yıllık iznimi ayrılmıştım ve yakın bir zamanda izinden döndüm.
Elhamdülillah iznim güzel ve keyifli geçti.
Darısı gidemeyen arkadaşlarımın başına.
İzinden döndükten sonra gördüm ki forumumuz değişikliğe uğramış.
Hala yeni düzenimize tam manasıyla alışamadım.
İnşallah hakkımızda böylesi hayırlı olur diyelim.Hayırlı olsun.
Bu arada izinden geldikten sonra ne kadar forumumuzda yazmasam da yazılanları ve mesajları uzaktan takip ediyorum.Bir iki müdahaleden başka bir şey yapmadım.
Muzur arkadaşımıza yaptığı paylaşımlardan dolayı teşekkür ederek kendilerine saygılarımı sunuyorum.
Özellikle inançsız veya ateist arkadaşların açtıkları konular ise görüyorum ki;hep kilitlenmiş.Geçmişte olduğu
Onları anlamakta güçlük çekmiyorum.
Çünkü biz inananların varlığı kıyamete kadar süreceği gibi onların varlığı da sürecek.
Ama bir noktayı hiç anlamış değilim.
Şimdi olmayan bir ilahın olmayan emir ve yasaklarını,olmayan ceza ve mükafatlarını neden eleştiriyorsunuz?
Sizi göre ne ilah var,ne kural var,ne ceza ve mükafat var.
Ama görüyorum ki olmayan bir ilahın kitabını benden fazla okuyorsunuz.Benden daha fazla anlamak için gayret gösteriyorsunuz.
İnanmadığınız bir peygamberi benden fazla araştırıyorsunuz.
Ne için ve hangi amaca hizmet için bunu yapıyorsunuz?
Lütfen!Olmayan bir ilah araştırılır mı?
Olmayan bir ilahın kitabı araştırılır mı?
Olmayan bir ilahın elçisinin hal ve hareketleri araştırılır mı?
Amacınız bize yanlış olanları göstermekse biz sizden yanlışlarımızı öğrenmek istemiyoruz.
Bizim yanlışlarımızı öğrenebileceğimiz kurumlarımız,kitaplarımız,okullarım ve hocalarımız var.Biz dinimizle ilgili yanlışları ve doğruları oralardan öğrenebiliriz.
Ama,yok bir şey öğretmekten ziyade amacım ortalığı ve kafaları karıştırmak diyor iseniz;bundan sonra ben buna elimden geldiği kadar asla müsaade etmeyeceğim.
Altını çizerek söylüyorum.
ATEİST ARKADAŞLARIN AÇTIĞI ZİHİNLERİ BULANDIRACAK HER KONU,BÖLÜMÜMDEN UZAKLAŞTIRILARAK KİLİTLENECEKTİR.
Tabi bu arada gerçekten bir şeyleri merak eden ateist arkadaşlarda elbette olacaktır.Onlar da lütfen bana özel mesaj yoluyla ulaşarak her türlü suallerine cevap bulacaklardır.
Şimdi ateist arkadaşlar yine söylenecekler;
“Neden forumda değil de özel”diye?
Cevap veriyorum:Çünkü herkes benim kadar sabırlı olamayabiliyor.Karşılıkla hakaret mesajlarına kadar gidiliyor.Ve buda forumumuzun seviyesini düşürüyor.Bu olaylara geçmişte yaşananlar şahittir.Tecrübelerle ve yazılarla.
Kusura bakmayın,biraz sert ve katı bir giriş oldu.
Ama bunu yapmak zorundayım arkadaşlar.
Herkese saygı ve hürmetlerimi sunarak Cuma bayramınızı tebrik ediyorum
Saygılarımla
Mehmet