Tekrar merhaba SDN II Final

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Yeniden aranızdayım. Geçen hafta bir torrent sitesi için davetiyelerimi nasıl paylaşacağımı düşünürken aklıma eski dost site SDN geldi, site davetiyeleri bölümünden kafama göre 5-6 kişiye davetiye yolladım. Sonra yeniden üye olayım mı acaba napayım dedim yeniden üye oldum bugün. Multi üyelik nedeniyle eski kullanıcı hesabımı yeniden açıp bugün üye olduğum hesabı kapattık. Eskisi gibi paylaşımlarım olacağını sanmasam da tekrar aranızda olmak güzel. Geçmişte kalbini kırdığım insanlar varsa ki vardır, kusuruma bakmasınlar artık. Yeni bir sayfa açtık. Herkese ama herkese sevgiler, saygılar.

[video=youtube;XKh-xjy1FcQ]http://www.youtube.com/watch?v=XKh-xjy1FcQ[/video]

Blackout

Dekan
Reaksiyon puanı
383
Eskileri yeniden görmek güzel. Hoş geldin. :)
@rtsbora bu nasıl pişti olmak ya :D

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Açtığımız konular düzenlenemiyor mu artık? [MENTION=39818]Mai Nai[/MENTION]

Hoşbuldum arkadaşlar. Sağolun.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Açtığımız konular düzenlenemiyor mu artık? @Mai Nai

Hoşbuldum arkadaşlar. Sağolun.

Bu iş çok fazla suistimal edildi, o yüzden mesajı yeniden düzenleme süresi 15 dakikaya indirildi.
Sonrasında düzenlemek istediğiniz bir durum varsa mesajı raporlayabilirsiniz, süper modlara yada ilgili bölüm moduna özel mesaj atabilirsiniz.

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bu iş çok fazla suistimal edildi, o yüzden mesajı yeniden düzenleme süresi 15 dakikaya indirildi.
Sonrasında düzenlemek istediğiniz bir durum varsa mesajı raporlayabilirsiniz, süper modlara yada ilgili bölüm moduna özel mesaj atabilirsiniz.

1 konu 2 konu değil ki bu hangi birini raporlayayım. Tamam neyse.

40 sayfa

1215rhk.png

7/24

Profesör
Reaksiyon puanı
51
Hoş geldin üstat paylaşımlarını seviyorum.

Devamını yeniden gelsin sen gibi güzel insanları burada görmek bizler için mutlu bir haberdir ;)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Hoş geldin üstat paylaşımlarını seviyorum.

Devamını yeniden gelsin sen gibi güzel insanları burada görmek bizler için mutlu bir haberdir ;)

Sanmıyorum eskisi gibi olacağını da hadi bakalım hayırlısı :) En azından yazılım haberleri için 15 dakika olayı olmasa oradaki konularımı bir elden geçirmeyi düşünüyordum. Pazar günleri boşum. Akşam 10 da geliyorum eve.

Eskileri yeniden görmek güzel. Hoş geldin. :)
@rtsbora bu nasıl pişti olmak ya :D

Hoş geldin kardeş :)

Hoşgeldin Üstadım :)

;) ;) ;) ;)

Militarist

Dekan
Reaksiyon puanı
130
Bakın arkadaşlar, olay şundan ibaret. Daha önce de söyledim. Ya ben anlatamadım ya da anlaşılamadı.

Bu forumda paylaştığım bir program, mesela Opera 11 diyelim. Google a opera yazan insan benim paylaştığım konuyu ilk sıralarda görür ve google dan SDN ye girip indirir programı. Bunun sebebi hem SDN'nin hiti hem de benim hızlı paylaşmamdandır. Opera 12 çıktığında ben ya opera 11 konusunu silmeliyim ya da opera 11 konusunu opera 12 diye düzenleyebilmeliyim ki hem görüntü kirliliği olmasın hem de bilgi kirliliği olmasın. Google a opera yazan insan binlerce opera 11 göreceğine 2-3 tane ve büyük ihtimalle ilk benim paylaştığım opera 12 yi görüp indirecek. Bu forumda o bölümü takip eden insanlardan bahsetmiyorum bile. O yüzden en azından o bölümde sınırsız konu düzenleme ve silme olayı olmalı diye düşünüyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Daha söyleceğim şeyler olacak.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
Bakın arkadaşlar, olay şundan ibaret. Daha önce de söyledim. Ya ben anlatamadım ya da anlaşılamadı. Bu forumda paylaştığım bir program, mesela Opera 11 diyelim. Google a opera yazan insan benim paylaştığım konuyu ilk sıralarda görür ve google dan SDN ye girip indirir programı. Bunun sebebi hem SDN'nin hiti hem de benim hızlı paylaşmamdandır. Opera 12 çıktığında ben ya opera 11 konusunu silmeliyim ya da opera 11 konusunu opera 12 diye düzenleyebilmeliyim ki hem görüntü kirliliği olmasın hem de bilgi kirliliği olmasın. Google a opera yazan insan binlerce opera 11 göreceğine 2-3 tane ve büyük ihtimalle ilk benim paylaştığım opera 12 yi görüp indirecek. Bu forumda o bölümü takip eden insanlardan bahsetmiyorum bile. O yüzden en azından o bölümde sınırsız konu düzenleme ve silme olayı olmalı diye düşünüyorum. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Daha söyleceğim şeyler olacak.

hocam eski konuları silmiyoruz.yeni çıkan majör sürümleri ayrı başlıklarda veriyoruz. minör sürümleri de son final sürümün altında verip başlıkta düzenlemeyi hemen yapıyoruz. [MENTION=105290]erenberk[/MENTION] ve ben özellikle yazılım haberlerinde hızlıca düzenlemeleri yapıyoruz.ancak biz online olmasak bile Mesajı Moderatöre Bildir Butonuyla başlığı düzenlenecek konuyu iletilir iletilmez süperler düzenliyor.

[MENTION=30289]Blackout[/MENTION] dostum da Erenle ben göreve geldikten sonra baya memnun kalmıştı başlık güncellemelerinden :D

İnşallah kimse sıkıntı çekmez forumda. yeterki sağlıklı bi şekilde iletişim içinde olalım :)

gerçi ben bu aralar lysler dolayısıyla yokum forumda ama diğer arkadaşlar hemen yardımcı olurlar :)

erenberk

Rektör
Reaksiyon puanı
100
Ben zaten çoğunlukla online'ım, mesajı raporlarsan direk ilgilenirim.