Çok Bilmiş
Doçent
Merhaba arkadaşlar HTC One M8 satın alacağım.1.057 tl ye düşmüş.Bende almaya karar verdim.Bulunduğu mağazalarara tıkladığımda sadece Istanbul ve Diyarbakır'da bulunduğu gösteriyor.Adana'da yaşıyorum.Nasıl satin alırım?
Merhaba arkadaşlar HTC One M8 satın alacağım.1.057 tl ye düşmüş.Bende almaya karar verdim.Bulunduğu mağazalarara tıkladığımda sadece Istanbul ve Diyarbakır'da bulunduğu gösteriyor.Adana'da yaşıyorum.Nasıl satin alırım?
eğer internetten satın alma seçeneği varsa alabilirisinz bence mağazadan canlı canlı alın kArgoda gelirken birşey olur kabul etmezler filan
Yada kargodan teslim alırken videoya çeksin o anı veya kargo gelen kişinin önünde açsın paketini
FOM haklı videoya çekersen faturayı ve kutunun açılışını bunu adamın yanında yap işini sağlama almış olursun
valla ben bu tür konularda internetten almaya karşıyım. telefonda ezik sorun çıkar en azından gözlerinin önünde olsun 100 200 300 fazla ödeyim ama garanti olsun
Bende karşıyım ama video çekerim.Canlı canlı çok daha iyi ama Teknosa yani orjinal garanti.Kargo parası ne kadar olur acaba?
Teşekkür ederim yardımın için.Çok sağol
Telefon kesinlikle teşhir ürünü bozuk olanları tamır ediyorlarTelefon teşhir veya bozuk olabilir. Mağazayı arayıp bilgi alın.