Yardım Teknosa outlet ürün alınır mı?

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Merhaba, hatırlarsanız Razer'ın Barracuda X modeli bir iki gün önce kısa bir süreliğine Vatanda 1990 lira gibi bir fiyata satıldı ve ben bu indirime yetişemedim, oldukça da moralim bozuldu. Bugün bir anlık gaza gelerek internetten teknosanın outlet mağazasından aynı kulaklığı 2500 TL gibi bir fiyat ödeyerek satın aldım, sipariş şuan onay aşamasına gelmedi. Oturup biraz düşününce acaba doğru mu yaptım diye içim içimi kemirmeye başladı. Açıklamada "Cihazın orjinal ambalajında yırtık yada hasar bulunuyor." yazıyor, kulaklık ile ilgili bir hasar durumu belirtilmemiş. Zaten sitede başka markaların kulaklığında çizikler olanları biraz daha uyguna satılıyor, yani kulaklıkta bir hasar olsa belirtirlerdi herhalde. Sizce doğru bir hamle mi yaptım, iptal etmeli miyim?

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,260
Outlet kavramından haberdarsınız değil mi? Kim bilir o kulaklık ne kadar uzun süre o raflarda durdu, kaç kişinin kafasına, kulağına dokundu, kim bilir kulaklıkta ne gibi sorunlar var (açıklamada belirtilmemiş zaten).

Bence büyük kumar. Çalışmasa şikayet edebileceğin bir yerde yok...

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Bide yaptıkları indirimler %5 %6 oluyor , yarı fiyatına verse diyeceğim tamam.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Outlet kavramından haberdarsınız değil mi? Kim bilir o kulaklık ne kadar uzun süre o raflarda durdu, kaç kişinin kafasına, kulağına dokundu, kim bilir kulaklıkta ne gibi sorunlar var (açıklamada belirtilmemiş zaten).

Bence büyük kumar. Çalışmasa şikayet edebileceğin bir yerde yok...
Hocam bahsettiğiniz teşhir ürünler için değil mi? Outlet ürünler raflara müşteriler için yerleştiriliyor mu?
Bide yaptıkları indirimler %5 %6 oluyor , yarı fiyatına verse diyeceğim tamam.
Hocam yaklaşık %30'luk bir indirim söz konusuydu, 300-500 TL bir fark olsa sıfıra yönelirdim fakat 1000 TL daha ucuz olunca ilgimi çekmişti fakat dediğim gibi hala tedirginim.

sedatistan

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Hocam bahsettiğiniz teşhir ürünler için değil mi? Outlet ürünler raflara müşteriler için yerleştiriliyor mu?

Hocam yaklaşık %30'luk bir indirim söz konusuydu, 300-500 TL bir fark olsa sıfıra yönelirdim fakat 1000 TL daha ucuz olunca ilgimi çekmişti fakat dediğim gibi hala tedirginim.
Neyse almışsın artık,dert etme inşallah bir sorun çıkmazda rahat rahat kullanırsın.

MTATurkey

Asistan
Reaksiyon puanı
269
Arkadaşlar kulaklık elime ulaştı, kutu hasarlı olarak almıştım fakat kutu tertemiz. Kulaklığın kendisi de temiz duruyor ve sorun yok gibi. Riskli ama temiz bir alışveriş oldu sanırım.