Teknosa akademi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Arkdaslar suan teknosa akademiden yaziyorum muhtesem bir yer yapmislar 10 gunluk egtim icin burdayim gerek hizmet gerek insanlari olsun cok iyi bir ortam her kosede bir ultrabook yada tablet var gormenizi yada calismanizi istedigim ve onerdigim bir yer

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
[MENTION=253504]Rockco[/MENTION] teknosada işbaşı yapacaksın anladığım kadarı ile hayırlı olsun akademi ile alakalı daha ayrıntılı bilgiler bekliyoruz :)

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Ise basliyacam istanbula cagirdilar 10 gunluk egtime otelde konakliyoruz akademide teknoloji adina herseye erisebilirsiniz onun yaninda kurs boyunca netbook verikicek sosyal imkanlari guzel playstation nintendo yerleri bile var :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Hangi görevde çalışacaksın?ayrıntılı bilgi verir misin?Nasıl başvuru yaptın? Ne kadar maaş alacaksın vs vs.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Sd olarak calisicam insallah maas konusunda bir bilgi verilmedi henuz ama suan icin hersey teknosa karsiliyor basvuruyu subeden cv doldurarak yaptim turkiyenin cogu yerinden arkdaslar var ama yogunluk g.antep
Birde resim paylasayim

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Yukledim ama gitmedi sanirim
u2evyhed.jpg

tambjk

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16
Güzel reklam yaptın ha :) Hayırlı olsun, sdn'e özel indirim yaparsın artık.

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Evet millet teknosa akademiden mezun olmayi basardim tum sinavlardan basari ile gectim mutluyum ama buruk bi mutluluk cunki o akademiyi ozliyicem inanilmaz guzel ve harika insanlarla tanistim orda
u8ymyga8.jpg

reckless17

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun.Teknosa akademide yapılan sınavlar hakkında genel bir bilgi verebilirmisiniz acaba.Hangi konularda ne tarz sınavlar oluyor.Ayrıca akademide cumartesi ve pazar günleride eğitim oluyormu ?

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
öncelikle yeni işiniz hayırlı olsun.Teknosa akademide yapılan sınavlar hakkında genel bir bilgi verebilirmisiniz acaba.Hangi konularda ne tarz sınavlar oluyor.Ayrıca akademide cumartesi ve pazar günleride eğitim oluyormu ?

cevap geç geldi kusura bakmayın yoğunluğumuz vardı eğtimde gördüğünüz konulardan sınavlar oluyorsunuz sanal ortamda gerçekleşiyor sınav okadar zor geçmiyor benim ortalamam 79.6 idi :)

muratteas

Dekan
Reaksiyon puanı
96
Hangi mağazaya gönderildin, stajyer satış danışmanı ? :)

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Teknosa Turuncu kart deyince durup düşünün, sözleşmede aynen şu yazıyor, Tekonosa, kişisel bilgilerinizi 3.kurumlarla (diğer bankalar) paylaşabilir,kişisel verilerinizi sabancı grubuna ait kurumlar ve daha sonra gene sabancı grubu tarafından açılacak her türlü kurum bu bilgilerinizi kullanabilir.
O yüzden turuncu kart çıkaralım dedikleri zaman durup düşünün öyle karar verin.