- Reaksiyon puanı
- 5,094
arkadaşlar rtx 3060ti r5 3600 16gb ram 500gb ssd link:karakız 12.500 tl birde 2k monitör alınır mı buna değer mi
Hocam sistem stokta yok şu an.arkadaşlar rtx 3060ti r5 3600 16gb ram 500gb ssd link:karakız 12.500 tl birde 2k monitör alınır mı buna değer mi
stokta olsa işlemciyi bir tık arttırıp ssd yi biraz daha arttırıp 2 k alırsan canavar olurarkadaşlar rtx 3060ti r5 3600 16gb ram 500gb ssd link:karakız 12.500 tl birde 2k monitör alınır mı buna değer mi
eylül ayında gelir mi eylül ayı için söylüyorumHocam sistem stokta yok şu an.
stoklar gelse kaç para eder 15k yı aşmayacak monitör dahil kasa monitörle gelmeli monitörü özelleştirden alacam farklı yerlere borca girmektense tek yere girmek daha iyistokta olsa işlemciyi bir tık arttırıp ssd yi biraz daha arttırıp 2 k alırsan canavar olur
Hocam eylül ayında alınacak sistem için şu anki sistemlere bakmanız saçma, o zamana yeni kartlar yeni işlemciler çıkacak, stoklar gelecek.eylül ayında gelir mi eylül ayı için söylüyorum
Mesaj otomatik birleştirildi:
stoklar gelse kaç para eder 15k yı aşmayacak monitör dahil kasa monitörle gelmeli monitörü özelleştirden alacam farklı yerlere borca girmektense tek yere girmek daha iyi
hocam zaten aklımdaki fikir 12.nesil i7 li rtx 3060ti lı bir sistemdi ama sistemlere baktım 25k civarı bunu gördüm sordum fiyatı düşer mi vs.Hocam eylül ayında alınacak sistem için şu anki sistemlere bakmanız saçma, o zamana yeni kartlar yeni işlemciler çıkacak, stoklar gelecek.