Teknoloji Fakültesi mi Mühendislik Fakültesi mi ?

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Merhabalar bu sene üniversite sınavında tercih yapıcam. Sakarya üniversitesi makine mühendisliği bölümünü düşünüyorum. yalnız kafama takılan bir şey var.Benim sıralamam teknoloji fakültesinin puanına yeterken mühendislik fakültesine yetersiz kalıyor.Arada yaklaşıl 10 bin kişi fark var. Teknoloji fakültesinin puanının daha az olmasının sebebi ne olabilir? Teknoloji fakültesinden mezun olmak bize bir dezavantaj yaratır mı ? ayrıca Sakarya Üniversitesi hakkında güncel bilgi verebilirseniz sevinirim ( kampus , yurt imkaları , sakarya şehri , laboratuvar imkanları gibi.. )

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
teşekkür ederim. kapatılmadan ve imza yetkisinden bahsedilmiş. gelecekte bir sıkıntı oluşturur mu diye içime bi kurt düştü. bir yerde eşdeğer olduklarına dair yök imzalı bi belge bulmuştum ama aradaki 10 bin kisiye mantıklı bir açıklama bulamıyorum

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende aynı sıkıntıyı çekiyorum karar veremiyorum net bilgi alırsan paylaşırsan sevinirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeşim bende aynı sıkıntıyı çekiyorum kararsız kaldım bilgi alıp paylaşırsan sevinirim

Muvahhid

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Mühendislik fakültesi tabi teknoloji fakülteleri tam bir saçmalık.. Bir mühendis olarak söylüyorum..

Kadima

Rektör
Reaksiyon puanı
841
Bu seçim sana bağlı. Teknoloji Fakültelerinde uygulamalara ağırlık veriyorlar Mühendislik Fakültesinde ise Teoriye.

ben Teknoloji Fakültesindeyim. o bahsedilen imza yetkisi falan filan hepsi saçma şeyler. sen kendini geliştirdikten sonra gerisi kolay :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
teknoloji fakültesinde, mühendislik fakültelerindeki kadar kitabi bilgi öğretiliyomu? mezun olduktan sonra teknisyen muamelesi görmekte var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Puan ya da sayi farki o bölüme yapilan arz talep durumuyla ilgili eğer kimse başvurmayip da sadece 150.000. Kişi başvurursa o girer odtü de olsa ayni .teknoloji fakültelerinin durumu net bilinemiyor herkes bi tarafa çekiyor. Karmaşa olunca herkes, mezun olunduğunda durumu şimdiden bilinen bölüme tercih yapiyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Kesinlikle Mühendislik Fakültesi yazın gençler Teknoloji Fakülteleri size teorik çok az şey katar. Meslek liseli elemanlar seviyeyi alt üst ediyor.. Teknoloji Fakültesi eğitim ve hoca kadrosuyla = teknik eğitim fakültesi...

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Konu tarihi bakımından biraz geride. 2015 yılı için Teknoloji Fakülteleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Tercih etmeli miyim?