Teknoloji Fakülteleri

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
Arkadaşlar Merhaba,

Bilgisayar Mühendisliği istiyorum ancak Teknoloji Fakülteleri ile Mühendislik Fakülteleri kafamı karıştırıyor. Fakültelerin farkını biliyorum ancak sonucunu bilmiyorum. Uygulama ağırlıklı eğitim verilmesinden dolayı şahsi görüşüm Teknoloji Fakültelerinden yana ancak iç durumunu bilmediğimden sizlere sormak istedim. Şu an için normal mühendislik fakültelerinden farkı yok izlenimi veriliyor. İleride de bu şekilde devam eder mi? Tercihimi hangi yönde yapmalıyım? Fikirlerinizi almak istiyorum?

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum şöyle söyliyim uygulama çok az devlet ünilerinde teknik üni olmadıkça uygulama pek bekleme. İstanbul üniversitesi gerçekten çok kaliteli hocalar var ama onlarında bir ayağı dışarıda derslere asistanlar geliyor ve lablar çok eski.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
İstanbul üniversitesi bilgisayar mühendisliği okuyorum şöyle söyliyim uygulama çok az devlet ünilerinde teknik üni olmadıkça uygulama pek bekleme. İstanbul üniversitesi gerçekten çok kaliteli hocalar var ama onlarında bir ayağı dışarıda derslere asistanlar geliyor ve lablar çok eski.
Puanım çok iyi gelmedi. Süleyman Demirel Üniversitesi (Mühendislik Fakültesi), Selçuk Üniversitesi (Teknoloji Fakültesi) bu ikisi arasında kararsızım. İşte bu fakülte farklılığı kafamı karıştırıyor? Sadece benim değil herkes için muamma olmuş bu konu.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Puanım çok iyi gelmedi. Süleyman Demirel Üniversitesi (Mühendislik Fakültesi), Selçuk Üniversitesi (Teknoloji Fakültesi) bu ikisi arasında kararsızım. İşte bu fakülte farklılığı kafamı karıştırıyor? Sadece benim değil herkes için muamma olmuş bu konu.

eğer mühendislik fakültesi ile ilgili sorular varsa yanıtlayabilirim.

SeeYouLater

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Mühendislik fakültelerinde proje geliştirebilme imkanı nasıl?

hocalardan gerek mail gerek yüzyüze konuşarak yardım alabilirsin ama her ünide imkanlar yok mesela tesla bobini projesi vardı projeyi tamamlamak için ytü nün lablarını kullanmıştık. Hocalar öyle yada böyle yardım ediyor yani. Eğer sağlam bir projen varsa bitirme projesine sakla sana tavsiyem :D

ali.clay

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
21
selçuk teknoloji fak. eem okuyorum.
geçen sene mtok tan girdim şimdi 1. sınıfa geçtim.
araştırma geliştirme için müh mimrlk fak
uygulama için teknoloji fak.

teknoloji fakultesinde proje çok yapılır.

selçuk u tavsiye ederim sana. Okul çok aktif. erasmus farabi konusunda. kampüsü süper. Labaratuvarlar çok iyi.
Bölümündeki hocaları araştır hem selçukta hem süleyman demirelde. Önemli bir etken.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selçukla ilgili başka soru varsa alabilirim.

steve78

Doçent
Reaksiyon puanı
48
selçuk teknoloji fak. eem okuyorum.
geçen sene mtok tan girdim şimdi 1. sınıfa geçtim.
araştırma geliştirme için müh mimrlk fak
uygulama için teknoloji fak.

teknoloji fakultesinde proje çok yapılır.

selçuk u tavsiye ederim sana. Okul çok aktif. erasmus farabi konusunda. kampüsü süper. Labaratuvarlar çok iyi.
Bölümündeki hocaları araştır hem selçukta hem süleyman demirelde. Önemli bir etken.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Selçukla ilgili başka soru varsa alabilirim.

Selçuk'ta BM için İngilizce Hazırlık var mı?