Öneri Teknobiyotik'den alışveriş yapmayın!

leonardodavincii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Teknobiyotikten aldığım cpu geldi gelmesine ama ben maddi sıkıntıdan dolayı almaktan vaz geçtim. Kargo firmasının kuryesi siparişi getirdiğinde direkt orada kutuyu ve ambalajı açmadan iade ettim. Uzun zamandır paramın hesabıma yatmasını bekliyordum ama şimdi tekrar kargo geldi ve bu sefer teknobiyotik'den geldiğini bilmediğim için kargoyu aldım. 14 günlük cayma hakkıma ne oldu? Bu hakkımı yok sayıp beni tekrar uğraştırıyorlar.
Anadolu insanı çakallığı var bunlarda.

Martin Archi

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
4,843
Ben bir işlemci ve termal macun sipariş ettim bir sorun yaşamadım. 14 günlük cayma hakkınıza bir şey olduğunu sanmıyorum, en kötü Tüketici Hakem Heyetine başvurarak hakkınızı alırsınız diye düşünüyorum.

leonardodavincii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Ben bir işlemci ve termal macun sipariş ettim bir sorun yaşamadım. 14 günlük cayma hakkınıza bir şey olduğunu sanmıyorum, en kötü Tüketici Hakem Heyetine başvurarak hakkınızı alırsınız diye düşünüyorum.
Uğraşmak zorunda mıyım ya? İşlerini düzgünce yapsınlar ne bu çakallıklara girişiyorlar. Hukuk denen saçmalık böyle işte. Adamlar senin başına bela açar sonra sen şikayet etmekle uğraş. Durduk yere uğraşmak zorundayım sanki.

EMRE YONAT

Dekan
Reaksiyon puanı
5,461
Uğraşmak zorunda mıyım ya? İşlerini düzgünce yapsınlar ne bu çakallıklara girişiyorlar. Hukuk denen saçmalık böyle işte. Adamlar senin başına bela açar sonra sen şikayet etmekle uğraş. Durduk yere uğraşmak zorundayım sanki.
Hocam kusura bakmayın ama mecburen uğraşacaksınız. Aldığınız firma ile iletişime geçin.
Eğer çözüm üretmiyorlar ise zaten başvuracağınız yer belli.

kmurat

Dekan
Reaksiyon puanı
3,967
Kuriyeri geri çvevirmek cayma hakkı değil. Alım yaptığınız kuruma bunu kendiniz iletmekle yükümlüsünüz. Caydığınızı kim nasıl bilecek? Bunu yazılı olarak iletmelisiniz. Mutlaka bu işlem için kedi formları mevcuttur.

leonardodavincii

Öğrenci
Reaksiyon puanı
37
Kuriyeri geri çvevirmek cayma hakkı değil. Alım yaptığınız kuruma bunu kendiniz iletmekle yükümlüsünüz. Caydığınızı kim nasıl bilecek? Bunu yazılı olarak iletmelisiniz. Mutlaka bu işlem için kedi formları mevcuttur.
Evet ona bile gerek duyulmadan çok daha mühim bir iptal hakkıdır. Dikkat ederseniz ben iade hakkı demedim cayma hakkı dedim. Paketi kuryeden almayarak cayma hakkımı kullandım. Kurye de zaten aynen açıklamaya " cayma " şeklinde not düşmüş.
Nereden mi biliyorum. 2 ürün iade etmiştim diğeri incehesaptandı. İnce hesap geri iade mesajında iade sebebi olarak "cayma" yazmış.