Teknik servis maceralarımız

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
mesela bi sorununuz oldu teknik sevise gittiniz size bi cevap verdiler siz sinirlediniz veya kızdınız işte bü tür şeyleri burda anlatalım istiyorum :)

kim başlamak ister :)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
bi tane var bi gün trabzondayız arkadaşın telefonu bozuldu bi telefoncuya götürdük
sorun şu telefon açılmıyo bi kere durduk yere kapandı bi daha açılmadı
gittik dükkana adama anlatıyorzz diyoruz ki bu telefon açılmıyo
adam aldı eline baktı baktı inceledi açma düğmesine bastı açılmıyo
sonra döndü ve "ee bu telefon açılmıyo ama..." dedi
"eee" dedik biz de "biz de onun için getirdk zaten"

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sonunda tefonu yapabilidilermi bari :D (sanmıyorum ama :D )

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Bİgün bi öğrenci geldi. Laptop istedi fakat bütçesi uygun değildi. Yalçın abiye o ara noldu bilmiyorum iyilik yapcağı tuttu maliyetine laptopu verdi. ozamanlarda en iyilerden hani. neyse laptopu verdik adam bi hafta sonra getirdi bize :D makine o kadar ağırlaşmış o kadar molozlaşmış ki uğraşsan o kadar kasamassın makineyi . neyse zar zor açtık . teknik serviste benim baktığım makineye kurcalarım sürekli içinde ne var ne yok :D. laptopa bi baktım belgelerimin içinde c nin kısa yolu :D. resimlerimin içindede resimlerim kısayolu :D c de d nin kısa yolu falan c yi dye kopyalama :D kullanana vermez rabbim :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
son cümlen hoşuma gitti kullanan vermez rabbim :)

bana şöyle bi 4 çekirdekli işlemci, x58 anakart,8gb ram,2TB hdd(64mb ön bellek :D ),40'' monitör,2 tane 4870 x2 falan verse ne olur :D

çok bişey istemedim ya 4500ytl falan tutuyo :D :D

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Telefonum bozuldu servisine götürdüm 2 gün sonra telefonu geri aldım board değiştirildi dedi.. Abi sen değişim raporu tut değiştirilsin bu telefon dedim hayır olmaz falan 3 defa aynı hatayı yapması gerek.. inatlaştım sen bu telefonu değiştiriceksin diye o da değiştirilmez diye inat etti.. Tamam dedim telefonu alıp servisten çıktım 100 metre yürüdüm telefon yine bozuldu.. Geri döndüm servis müdürü ile görüştüm değişim raporu tutsunlar dedi.. telefon tamiri yapan görevliye gittim bunu söyledim arkasından telefon konusunda benimle inatlaşma ben değiştirilecek diyorsam değiştirilir.. neden diye merak ediyorsundur hemen söyleyim xxx marka telefonların içi açıldıktan sonra ne kadar parça değiştirirsen değiştir hiç bir işe yaramıyor dedim.. telefonum değişicekdi yerine parasını verdiler :D

PC MERAKLISI

Dekan
Reaksiyon puanı
2
sonuç yine iyi parasını almışsın :)

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Ben müşterinin yerine anlatayım :D Müşteri yazıcısını getimişti bizde cihaza müdahale olduğı için garanti dışına çıkarmıştık. Müşteri yazıcısını aldı bağırdı orada yazıcısını yere fırlatıp gitmişti. Yazıcısını almaya gelir diye hala duruyo :) Tabii kırk bir şekilde.

Yazıcı Hp laserjet 1320n idi. O zamanın fiyatı ile 400 ytl satış fiyatı vardı.

Nemesis

Dekan
Reaksiyon puanı
13
Ben teknik servisim. Uzlaşamadığım adamları dövüyorum bu :)

X_Codesia

Profesör
Reaksiyon puanı
9
bi kez anakartımı yakmıslardı.tabi daha iyi modelle değiştirmek zorunda kalmıslardı :D

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Ben teknik servisim. Uzlaşamadığım adamları dövüyorum bu :)
Benimde aynen öyle sinirli sinirli gelirler velvele ederler bir kükrerim bi bakarım süt dükmüş kedi gibi usul usul dururlar ;)

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
ne çok teknk servis varmış forumda
bundan sonra size getiririm.
trabzonda bi tanıdığınız var mı?
yada ankarada?