Tekmenin nedeni Christina!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mila12
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mila12

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
255
Fenerli Volkan, eski sevgilisiyle aşk yaşayan Lincoln'ün "Onu ben mutlu ediyorum" sözünü hazmedemedi.

Türkiye günlerdir, Fenerbahçeli Volkan Demirel'in Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Galatasaraylı Lincoln'e attığı tekmeyi konuşuyor. Lincoln'ün iddia edildiği gibi Volkan'ın annesine küfür etmediği, kavganın nedeninin 1 yıl Türkiye'de modellik yapan Rus manken Christina olduğu öğrenildi.

Christina evli Lincoln nişanlı

İşte futbol gündemine oturan tekmenin perde arkası:

Rusya'da evli olan, Annesi Rus, babası Fransız Christina, 3 ay beraberlik yaşayan Volkan'ı bir süre önce terkeder. Christina 1 ay önce de Türkiye'de nişanlısı bulunan Lincoln'le birlikte olmaya başlar. Fakat bir türlü unutamadığı Christina'yı sürekli arayan Volkan, kendisini şok eden yanıtı alır: "Lincoln kibar bir insan. Sen bana çok kötü davranıyorsun".

Tüm parçalar yerine oturdu

Bu olay nedeniyle Lincoln ve Volkan arasında gizliden gizliye başlayan gerilim derbide patlak verir. G.Saray'ın golünden sonra topu vermeyen Lincoln'e önce dirsek atan Volkan, ardından kendisini çılgına çevirecek sözleri işitir: "Kız arkadaşlarına sahip çık. Onları senden fazla mutlu ediyorum." Böylece "Volkan neden Lincoln'ün hayalarına vurdu" sorusu da yanıtını buluyor.

Kaynak

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
eğer o tür bir konuşma yaptıysa dayağı yemeyi hak etmiş.volkan keşke dahada dövseymiş.bi 5 maçta linkoln e versinler...

EskiKullanici

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence hak etmiyor yine volkan başlatmış ilk dirseğ iatan volkan sorasında lincoln akıl biri tepki vermiyo laf sokuyoo! sessizce çekip gitsemiydi? volkanın terbiyesizliği

yer6

Profesör
Reaksiyon puanı
54
ozaman her birbirine ufak bir hareket yapan çok ciddi,küçük düşürücü hakaret etsin karşsındakine.küfür etsin.karısına laf söylesin.doğrumu yani bu?
utanmadan birde demişsinki çekip gitsemiydi?nekadar vahim bir yorum olmuş...

AYT@C

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Gerçek olduğuna inanmıyorum spor haberlerini bir gazetede cıktı bu haber ..