Tek Türkiye'de sürpriz final - Video

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Samanyolu Televizyonu'nun reyting rekorları kıran dizisi Tek Türkiye sezon finalini yapıyor.

Türkiye'yi her perşembe Samanyolu ekranına kilitleyen ve reyting rekorları kıran Tek Türkiye dizisi sezon finalini yapıyor.

Türkiye'nin dizisi Tek Türkiye, iyilikle kötülüğün soluksuz mücadelesini anlattığı haftalar boyunca hep alternatifsiz oldu. Yarın sürprizlerle dolu 74.'üncü bölümle sezona veda etmeye hazırlanan dizi yine nefesleri kesecek.

Çekimleri Konya'da yapılan sevilen dizinin başarılı ekibi kutlama yemeğinde buluştu. Samanyolu Televizyonu Genel Müdür Yardımcısı Rıdvan Kızıltepe ve Konya İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çıpan'ın da katıldığı programda tebrikler, teşekkürler onlar içindi.

Dile kolay 74 bölüm geride kalmıştı. Ekip ve oyuncular bu süre içinde Türkiye'nin en çok izlenen dizisinde görev almanın haklı gururunu yaşadı.

Ekip, sezonun yorgunluğunu yenilen keyifli yemeğin ardından ses sanatçısı Gökmen'in şarkılarıyla eğlenerek attı. Perşembe akşamı saat 20'de sezona nokta koyacak final bölümü için ise nefesler tutulmuş durumda.

Tek Türkiye'de sürpriz final - Video - SAMANYOLUHABER

Neotiger

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Sezon Finaliyse İyi... Bitmesin Bu Film.

grandprix

Asistan
Reaksiyon puanı
3
:D ya dizi takipcisi degilim fakat Ordaki Şivan karakterinin konuşması beni bitiriyor -Ulaaaa dedigi anda zaten kendimi tutamıyorum :D

ATmaCA53

Profesör
Reaksiyon puanı
35
artık bütün diziler tatile girdi, tek türkiye dizi ekiplerinin de dinlenme hakkı vardır değilmi, eylülü sabırsızlıkla bekliyorum tek türkiye dizisini, kurtlar vadisi dizisini