Tehlikeli bir spam sitesi

hiperbilisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Facebook'ta bir arkadaşımın bir videoyu beğendiğini gördüm tıkladım adult içerik çıktı. Bilgisayarına virüs bulaşmıştır dedim ve sayfayı kapattım. Yaklaşık 1 saat sonra fark ettim ki o içerik benim duvarıma da gelmiş :) Yani güzel bir spam şekli. Bir siteye giriyorsunuz ve o sitede girdiğiniz sayfa otomatik olarak beğeniliyor ve duvarınızda paylaşılıyor ve facebook'un bu beğenme olaylarına karşı bir önleminin olmadığını görüyoruz.

spam site;
makeitbuzzz.fr
Facebook'ta online olduğunuz bir tarayıcıda girmemenizi öneririm :)

Elbruz46

Rektör
Reaksiyon puanı
1,338
Biraz önce bana da rastladı çok çabuk davranıp sayfamdan kaldırdım rezil olmadan...

Amcam paylamış gibi görünüyordu yuhh be derken bir baktım benim sayfama sıçramış!!!

Facebook buna acil önlem almalı...

hiperbilisim

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim fark etmem 1 saatten fazla zaman aldı. Millet yanlış tanıyacak beni :)

unattended

Asistan
Reaksiyon puanı
8
bunlar facebookta bu sıra çok moda. özellikle zayıflama ürünleri v.s. çoğaldı. Kendi profilinizi arada bir ziyaret edin ve bu Spamları profilden kaldırırken Spam olduğunu belirtip şikayet ederek kaldırın

ulass09

Asistan
Reaksiyon puanı
0
İnanın bıktım artık bi fotoya videoya tıklamaya korkar oldum, yaklasık olarak bintane spam şikayeti gönderdim ama yok nafile.

by10ur

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Evet çok var o sayfaya tıkladınız mı farklı bir sayfayı beğenmiş oluyorlar farkında olmadan bir saat'de bir sayfayı 20 bin kişi falan beğeniyordu bu spamlar yüzünden çok yayılmaya başladı zayıflama sigarayı bırakma vs.

reelist

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Aynen benim başıma da geldi ben ne zaman paylaştım dedim bunları.