Tehconnection.eu Davetiye

PlainLogic

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Dostum ne yazdığını çözemedim şimdi istiyor musun yoksa gönderebilirim mi diyorsun

Doğrusunu istersen yanlış yazmışım ve fark etmemişim. Güzel Türkçemize benim yeterince hakim olamamaktan yada kafam dalgın olduğu için değişik anlamlara yelek açmışım ama oda güzel olmuş hani şöyle bişey olmuş.

Elinde olan varsa bana bir tane göndersin sonra ben olmayanlara -davetiye elde ettikçe- dağıtırım. gibi bişey olmuş. :D

Arkadaşlar bana bu sitenin davetiyesi lazım eğer elinde olan varsa bir tane gönderebilirim.
Arkadaşlar bana bu sitenin davetiyesi lazım eğer elinde olan varsa bir tane gönderebilirmi?

ByKaMiKaZe

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
20
gönderebilirmi düşünürken gönderebilirim yazmış arkadaş, elinde olan varsa versin :)

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
evet ben de arıyorum yardımcı olan olursa yakında ben de ona illaki bir davetiye konusunda yardımcı olurum.

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Arkadaşım sana lazım olmayan bir site davetiyesi söylesene :D:D

arkadasım suana kadar bu forumdan ıkı sıte davetiyesi istedim zaten.

bu site davetiyesi lazım filmler üzerine bende cok film indiren biriyim.

ben lazım olmayan davetiye isteyip forum kirligi yapmıyorum.

öyle olsaydı waffles what cd isterdim bazı konulara bakarsan eger muzık ın m sını bilmeyen veya davetiye istedigi sitenin ne oldugunu bilmeyenler davetiye istiyor.

gerektiginde forumda da davetiye dagıtıyorum zaten

herşey karşılıklıdır.
bugun benim istedigim davetiye bir başkasında olur yarın bir başkasının istedigi davetiye bende olur.

canercrazy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 1 Hafta Önce BitGamer'ın Formundan Yararlanarak Buldum 1 Tane Davetiye İstiyen Arkadaslar Bence Bir Denesinler...

Ya Da 1 Tane Davetiye de Bende Var Takas Yapabiliriz...

attorney

Doçent
Reaksiyon puanı
18
bulmak o kadar zor degil bos yere takas ya da para vermeyin.

painlogic hala arıyosan bulabilecegin yereler söyleyebilirim.