Tecrübeli android kullanıcıları

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Tecrübeli android kullanıcılarına sesleniyorum. Biliyoruz ki akıllı telefonlarda şarj sorunu var. Sizlerin bunun için geliştirdiği taktikleri vardır. Önerileriniz nelerdir?

Benim en fazla 12 saat yetiyor. Galaxy w

Oseyto

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Yedek batarya al yanında taşı şarj sorunun kalmaz :)

TheAbidinoqlu

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Tüm pili neredeyse ekran yiyor,ekranı kapalı tutmaya çalış. işin bitince hemen kapat,yandaki düğme onun için :D

Czmi

Doçent
Reaksiyon puanı
2
s3 gibi bir cihaza sahipsen siyah ağırlıklı tema kullan derdım ama o şansın yok
bataryalı kılıflar var. onlardan öneririm

byuCk

Doçent
Reaksiyon puanı
1
wonder için yok sanırım

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kardeşim Akıllı Telefonların hepsinde rastlanan bir sorun bu Telefonu kilitli halde tutsan bile telefon batarya yer asıl çözüm ekran parlaklığında saklı ekran parlaklığını en başa getir(en az parlak) sonra 2-3 gıdım oynat belki 8-10 saat oynatır ve interneti açık tutma yani veri alışverişini her zaman kapalı tut ve görev yöneticisinden açık kalan oyunlar,programlar vs. bitir zaten tümünü bitir'e tıklayınca Sistem uygulamaları hariç açık kalan ekstra uygulamaları kapatır.Mesela bir oyun oynuyorsun anasayfa tuşuna bastın. Oyun ekranda gözükmez ama açıktır.Bu da pil yemesine sebep olur yani kilit nokta ekran parlaklığında ve görev yöneticisinde :D kolay gelsin :D :D

Mg.

Profesör
Reaksiyon puanı
24
3g kullanma
kullanmadığın programları kapalı tut
orjinal rom kullanma
kullanmadığın programları başlanmalarını engelle gibi incik kıncık işlemnlerle 1 güne çıkartabilirsin
bir de en önemlisi ekran parlaklığını en alt seviyeye getir

tolga.ua

Doçent
Reaksiyon puanı
4
JuiceDefend die bi program indirdim bu biraz yarar sağladı telefonuma.İşin bittiğinde kullandığın programları kapat görev yöneticisinden arkadaşların dediği gibi interneti kullancağın zaman aç ve ekran parlaklığını ya oto yap yada işin bittimi hemen kapat telefonunu.Benim telefonun (Htc Evo 3d) 16 saate kadar dayandıgını bilirim.

atospatos

Asistan
Reaksiyon puanı
0
AaAAa! ben de ilk defa duydum JuiceDefend'i sağol kardeş yani hepimizin söyledikleri aynı parlaklık,kullanmadığın programları kapatma,gerektiğinde kullanmadığında telefonu kapatma en önemli nokta bura dediklerimizi yaparsan bu sorunu aşacağını umuyorum :))