Technopat sosyal kanserliği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Reaksiyon puanı
427
Gerçekten insanın sinir katsayısını 10 katına çıkartan site 3,4 tane adamın kendi egosunu tatmin etmek için oluşturduğu ortam birde kanser modları var hepsi küçük dağları biz yarattık havasında birde güyya Türkçe yazım kurallarına önem veriyorlar madem bu kadar önem veriyorsunuz sitenin adını ''teknopat'' olarak değiştirin.

Reaksiyon puanı
6,371
Şu platform kanser kanser. Bir ara onun fan boyu gelmişti, orada mod olacakmış, burası rezaletmiş, burası ilkokul veletleri ile doluymuş falan demişti. Sinir olmuştum o şahsiyetsize. Fanları ayrı bir kanser.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Gerçekten insanın sinir katsayısını 10 katına çıkartan site 3,4 tane adamın kendi egosunu tatmin etmek için oluşturduğu ortam birde kanser modları var hepsi küçük dağları biz yarattık havasında birde güyya Türkçe yazım kurallarına önem veriyorlar madem bu kadar önem veriyorsunuz sitenin adını ''teknopat'' olarak değiştirin.
@enes.wtp sana sinirli arkadaş. :)

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Şu platform kanser kanser. Bir ara onun fan boyu gelmişti, orada mod olacakmış, burası rezaletmiş, burası ilkokul veletleri ile doluymuş falan demişti. Sinir olmuştum o şahsiyetsize. Fanları ayrı bir kanser.
Hele ünlü olmalarını sağlayan UEFI videolarına bak cahil olursun. :D

pmlpml1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Adamsın adam. Bir hesap açtım PC toplarken bi sorun oldu acil yardım istedim yazım hatasından moderatör engelledi. Birisi yanıt yazdı yanıt vermek için yan hesap açtım dedim ki o benim yan hesabım knk yardım edermisin instagramdan vs. dedim banladılar. yazık cidden

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Bütün forumlarda çoklu üyelik yasak.

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,255
Hayır demeseydim benim yan hesabım diye banlamayacaktı. Zaten onu geçtim 2x8GB yazarkenki gb den beni 1 gün yasakladı. Ben orda PC topluyorum adam bana ban atıyor.
XenForo uyarıyor ayni IP'den başka hesaplar var diye.

NİNJAZED01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Çok kötü bir site en ufak bir yazım yanlışı hatasında ceza yiyor yeni konu açamıyor ve yorum yapamıyorsunuz.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
28 -) Shiftdelete.Net harici Türk teknoloji web sitelerine ait link, içerik paylaşımı yapılması ve konularının açılması yasaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...