Öneri Technopat Sosyal Akılsızlığı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan 433Efe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

433Efe

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar bugün tecnopat sosyal formuna babam için araba önerisi sordum. Bir Kullanıcı Hemen Troll Yazmış. Sırf Brawl Stars Oynadığım İçin Ve Hep İşlemci Sorduğum İçin. Demişki 20 Yasında Olduğum İçin Brawl Stars Oynamam Uygun Değilmiş. İşlemcilerle İlgim Çok Yüksek. Yani Önerim SDN Adamdır. Daha Bilgililer Var. Tecnopata Bulaşılmaz.

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Reaksiyon puanı
886
Burası hariç, forumlar genelde başıboş kalmış. Yöneticilerden kaynaklanıyor..

Tunahan Sezer

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
278
Technopat kurallarında saçma geliyor başlığa büyük harfle başlamak, cümle sonuna nokta koymak gibi şeyler zorunlu

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Arkadaşlar bugün tecnopat sosyal formuna babam için araba önerisi sordum. Bir Kullanıcı Hemen Troll Yazmış. Sırf Brawl Stars Oynadığım İçin Ve Hep İşlemci Sorduğum İçin. Demişki 20 Yasında Olduğum İçin Brawl Stars Oynamam Uygun Değilmiş. İşlemcilerle İlgim Çok Yüksek. Yani Önerim SDN Adamdır. Daha Bilgililer Var. Tecnopata Bulaşılmaz.
İşte bu yüzden SDN.Bu arada araba önerini buradada açarsan yardımcı oluruz. <3

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Dalgınlığına geliyor insanı pişman ediyorlar. Alay eder gibi sürekli ban geliyor. Ki o kadar dikkat eden biriyim yazım kurallarına. 1-2 kez dayanmıştım sonra çatladım. Bir daha da işim olmaz demiştim. İnsanlara yardım edelim diye geliyoruz ban atıyorlar dakika başı. ??

emin:)

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,124
Dalgınlığına geliyor insanı pişman ediyorlar. Alay eder gibi sürekli ban geliyor. Ki o kadar dikkat eden biriyim yazım kurallarına. 1-2 kez dayanmıştım sonra çatladım. Bir daha da işim olmaz demiştim. İnsanlara yardım edelim diye geliyoruz ban atıyorlar dakika başı. ??
Bence forumlarda mesajın içeriğine ve yardımcı olabilirliğine bakılmalı.Gereksiz bir kural.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bence forumlarda mesajın içeriğine ve yardımcı olabilirliğine bakılmalı.Gereksiz bir kural.
Hani çok bozuktur adamın türkçesi yazamaz edemez okuması zordur onu banla ama çok saçma bir durum. Resmen alay ediyorlar o yüzden kaç yıl oldu 1 kez uğramadım hesaba.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...