TECHNO 5 eJay .. kendi müziğinizi yapın...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan memtrik
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

memtrik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kendi müziğinizi kendiniz yaratabilmeniz TECHNO 5 ile mümkün.Dosyaları uygun bir şekilde birleştirin ve müziğin tadına varın.

TECHNO 5 ritimlerinizi profesyoneller gibi usta bir şekilde karıştırabilmeniz için tasarlanmış harika bir yardımcıdır.TECHNO 5 eJAY firması tarafından hazırlanmış ödüllü bir programdır.
Programda SONG ARRANGER sekmesinden kendi müziğinizi yapmaya başlayabilirsiniz.program yaptığınız müzikleri kayıt altına alıp, bu müzikleri wav uzantılı olarak alma imkanı sunuyor.Ayrıca program oluşturduğunuz müzikleri doğrudan cd ye yazma olanağı sunuyor.Programda istediğiniz şarkının üstünde değişiklikler yapabilirsiniz.

Ben şimdiden 2 tane şarkı yaptım bile:icon_::)
Programın demo versiyonunu buradan indirebilirsiniz:
http://www.ejay.com/product.aspx?PID=E5C86138-AFA9-45C4-AE67-96CDB5F16C54

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Ben eJay 4ü kullanıyorum.Fakat program arasıra deli ediyor beni.Ayrıca 4ün rakip programlara göre eksik yönleri fazlaydı.Bunun yanında artı yönleride yok değildi.Birde buna bakalım eksiklikler giderilmişmi.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Bildiğim kadarıyla yok.Aslınca Türkçeye gerek yok.Çünkü belli bir süreden sonra ezbere kullanıyorsun programı.

Tüh be, chip ocak ayı dvdsinde vermiş eJay 5i.Gazete bayilerinde de kalmamıştır ki ya şimdi chip.Nerden bulacağız şimdi

Memtrik sen programı chiptenmi aldın yoksa sitedenmi indirdin???
Çünkü chipin sayfasına bakınca eJay5in demo olduğu yönünde yorumlara rastladım?

memtrik

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Türkçe dil desteği yok.Biraz araştırırsan bulursun.

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
site de download seçeneği hariç hher şey var maşallah