Bunun için CHP'yi kınamaya hakkımız yok. Bir 'hırt'ın günahını, vebalini ait olduğu camia'nın tamamına teşmil etmek haksızlık olur. Onlar aşağılık bir yaratığın yüzünden bütün tarikatleri suçlamış olabilirler, ama biz de aynı hataya düşersek farkımız kalmaz.Chp'yi kınıyorum.
Resimdeki 6'inci Katı Kınıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 115198
Burayı linçliyorlar değil mi?
Varmı ispat iftiradır belki gördünüzmü gözünüzle hemen damgalıyorsunuz,sözde müslümansınız bilmediğiniz bir olay için toplumn bir kesimine tecavüzcü diye hakaret ediyorsunuz siz has müslümansınız gerçekte bravoo.
tarikatın yaptığını müslümanlığa fatura edenlere karşı kısas'a kısas yapmış ne var ki bunda ?
hep birlikte gördük tarikat konusunu, o serbestse buda serbesttir doğal olarak.
@KamtariR hocam müslümanlığa çarpıtma olunca forumda 1 yıl konuşulur, chp denilince herkesten laf yersin 1 günde konu kapanır. ne yazık ki yanlıyız herşeyde, çuvaldız hep karşıya batmalı. siz bir haber yayınlasanız ve yayında bir mesaj vermeye çalışsanız da ne yazık ki görüldüğü gibi![]()
Çünkü sıkıntı İslam'la... Dediğim gibi her toplulukta kansız çıkar olayları kurumlara yikmamak lazım. Geçen hafta ki konuda konuşanlar umarım aynı yorumları bu haber için de yaparlar. Yoksa açik açık çıkıp biz İslam düşmanıyiz desinler bilelim. Allah düşmanın bile riyakarindan korusun
Olmaz öyle. CHP den biri yapmışsa o yapan kişilerin suçudur.
Ama mesela ensar vakfından biri yapmışsa tüm vakıf kuruluşu (hademelerine kadar) suçludur ve derhal tamamı idam edilmelidir.
veya sahte bir şeyh yapmışsa, gerçek olan şeyhler de dahil tamamı idam edilmeli, onlara inanan diğer tecavüzcüler de vatandaşlıktan men edilmelidir.
veya Musa Orhan (ki suçu sabit değil) yaparsa, tüm TSK personeli tecavüzcüdür.
Ama hdpli bir milletvekili bir kadına tecavüz ederse, bu onun suçudur, partiden istifa ederse konu kapanır. chp den biri yaparsa doğal hakkıdır, suç bile değildir, sırtı sıvazlanır "helal koçuma" denilir.
Suç, karşı tarafta olunca bireysel, bizim cenahta olunca kurumsal oluyor nedense.
Maalesef hocam. En başından beri amaç zaten bizleri birbirimize düşürmek. Zamanında ekilen tohumlar şimdi filizlerini veriyor. Hiç bir konuda anlaşamıyoruz. Her şeyde birbirimiz suçlayıp haklı çıkmaya çalışıyoruz. Çıkarlarımız ülke için değil üyesi olduğumuz topluluklar için. Geçen hafta tarikatlar üzerinden İslam suçlanırken bu haftada suçlayanlar suçlanacak.Az önce bu hashtag ile açılmış bir tweeti okudum.
Yorumlarda islamcılarla chpliler arasında sizde daha fazla tecavüz var, hayır sizde şu kadar daha fazla tecavüz var şeklinde bir tartışma gördüm. Mideme bir ağrı girdi anlatamam.
+1Bu iğrençliği yapan kişi hangi kesimden, hangi dinden ve hangi milliyetten olursa olsun pisliktir ve hak ettiği cezayı almalıdır...