• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

#TecavüzcüCHP Çalkalanıyor

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,917

Screenshot_20200906_224950.jpg

Son düzenleme:

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
etikette chp yerine başka parti ya da din ismi gelse tepkiniz ne olur merak ediyorum. mantık buysa öyle etiketleyelim artık hepsini.

EFI Shell

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
19,246
images.jpeg.jpg

Burayı linçliyorlar değil mi?

Reaksiyon puanı
10,315
Chp'yi kınıyorum.
Bunun için CHP'yi kınamaya hakkımız yok. Bir 'hırt'ın günahını, vebalini ait olduğu camia'nın tamamına teşmil etmek haksızlık olur. Onlar aşağılık bir yaratığın yüzünden bütün tarikatleri suçlamış olabilirler, ama biz de aynı hataya düşersek farkımız kalmaz.

Livia sas Junius

Profesör
Reaksiyon puanı
1,561
haftaya da başka bir parti mensubu yaptığında böyle etiketleyelim. ne güzel. böyle böyle erişeceğiz güzel günlere. sizler sayesinde.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Açıkçası böyle şeyleri saçma buluyorum.

Suçlar şahsidir bizim ülke bunu ne zaman anlayacak. CHP'li bir isim Tecavüzcü çıktı diye bütün parti tecavüzcü demek yanlış geliyor. ( Tabii Parti çıkıp o isim bizim kardeşimizdir tecavüz etsede ihraç etmeyiz flan derseler olay ayrı.)

Yok AKP gençlik kolllarından birisi köpeğe tecavüz ediyor bütün AKP'liler böyle. Bir cemaatte taciz olayı oluyor bütün cemaatler böyle bir tarikatta birşey oluyor bunlar zaten böyle vb tarzı yaklaşımlar yanlış.

Böyle durumlarda adalet gerekeni o partinin veya kurumun içindeki diğer isimlerde gerekini yapıp böyle isimleri arasına almayacak ayıklayabilecek durumda olmalı.

kerimsen34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Ne iğrenç bir ülke olduk ya midem bulanıyor ülkemde ki zihniyetten yazıklar olsun Atatürkün Fatih sultan mehmetin kemikleri sızlıyordur

Dertsizali

Profesör
Reaksiyon puanı
2,185
Niyeyse sağdan bisey çıktı mı soldan da benzer bisey çıkıyor veya tam tersi de oluyor soldan bisey çıksın sagdanda çıkıyor bide öğrenemedik gitti şahsi bisey oldum mu? Hemen aynı keseye koyuyoruz buda yanlış
Mesaj otomatik birleştirildi:

Asıl konuya bisey yazmayi unuttum

Umarım en ağır cezayı alırlar her kim yaparsa yapsın hangi mahalle den olduğu hiç önemli değil böyle şerefsizler yaşamayı bile hak etmiyor.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Her oluşumdan kansız vardır. Üzüldüğüm konu hak edilen ceza verilmiyor kıssas uygulanmıyor

grbzz

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,767
Böyle bir söylemde bulunmak çok yanlış. Parti içinden bir kansız çıkmışsa bu bütün partinin aynı olduğu anlamına gelmez. O aşağılık adam da umarım en ağır cezayı alır.

RedXq0

Asistan
Reaksiyon puanı
240
Ya bu partizanlık ne boş iş.

Bu twitter da ki hashtag de ülkemizi buldum resmen.

Yabancılardan birinin örnek alınacak durumda olmayan türk asıllı aptalın birini örnek gösterip bu durumu bütün Türkiye'ye yığması gibi bir şey.

Yasiin

Dekan
Reaksiyon puanı
3,968
Bir kişi yaptı diye tüm partiyi suçlamak yanlış, tabi parti bunu savunursa bu ayrı birşey, parti adı vermiyorum hangi parti olursa olsun parti suçlanamaz, sonuçta bu adamın öyle birşey yapacağını bilemezler Öteki tarafta cezasını misliyle çekilecek, umarım partiden belediyeden ihraç edilmiştir.

glossofobhia

Profesör
Reaksiyon puanı
516
Geçen haftanın intikami için,planlı yapıldığını düşünüyorum yahu olsa bile bir kanı bozuk yaptı diye onun mensubu olduğu topluma bunu dayatamassınız bağnazlıktır.

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
tarikatın yaptığını müslümanlığa fatura edenlere karşı kısas'a kısas yapmış ne var ki bunda ?
hep birlikte gördük tarikat konusunu, o serbestse buda serbesttir doğal olarak.

@KamtariR hocam müslümanlığa çarpıtma olunca forumda 1 yıl konuşulur, chp denilince herkesten laf yersin 1 günde konu kapanır. ne yazık ki yanlıyız herşeyde, çuvaldız hep karşıya batmalı. siz bir haber yayınlasanız ve yayında bir mesaj vermeye çalışsanız da ne yazık ki görüldüğü gibi :)

glossofobhia

Profesör
Reaksiyon puanı
516
Varmı ispat iftiradır belki gördünüzmü gözünüzle hemen damgalıyorsunuz,sözde müslümansınız bilmediğiniz bir olay için toplumn bir kesimine tecavüzcü diye hakaret ediyorsunuz siz has müslümansınız gerçekte bravoo.

OzkanK.

Rektör
Reaksiyon puanı
13,065
Varmı ispat iftiradır belki gördünüzmü gözünüzle hemen damgalıyorsunuz,sözde müslümansınız bilmediğiniz bir olay için toplumn bir kesimine tecavüzcü diye hakaret ediyorsunuz siz has müslümansınız gerçekte bravoo.

Kadının beyanı var yetmiyor mu =?
Bana Tecavüz etti diye. ( Bana göre yetmiyor ama bazı sosyal medyacılarımız için önemli değil. kadın her zaman haklı ise mantık bu diğer kişi linç edilmeli.)
Burada ki ana mesele bu şahısın partisinin tutumunun ne olacağı. Atıyorum yarın çıkıp derseler bu isim aklanana kadar veya mahkemesi sonuçlanana kadar parti ile ilişkisini kestik aklanırsa tekrar rozetini bizzan biz geri takacaz çok artı puan alırlar. Ama susarak cevap vermeyerek ama başka partilerde oldumu en önde bağırarak olmaz bu işler. ( Ensar vakfı mesela 1 tane şerefsiz çıktı çocuklara taciz tecavüzde bulunan halen bir partiye yapamaya çalışıyorlar bu suçu )

KamtariR

Profesör
Reaksiyon puanı
2,917
tarikatın yaptığını müslümanlığa fatura edenlere karşı kısas'a kısas yapmış ne var ki bunda ?
hep birlikte gördük tarikat konusunu, o serbestse buda serbesttir doğal olarak.

@KamtariR hocam müslümanlığa çarpıtma olunca forumda 1 yıl konuşulur, chp denilince herkesten laf yersin 1 günde konu kapanır. ne yazık ki yanlıyız herşeyde, çuvaldız hep karşıya batmalı. siz bir haber yayınlasanız ve yayında bir mesaj vermeye çalışsanız da ne yazık ki görüldüğü gibi :)

:)

Olmaz öyle. CHP den biri yapmışsa o yapan kişilerin suçudur.

Ama mesela ensar vakfından biri yapmışsa tüm vakıf kuruluşu (hademelerine kadar) suçludur ve derhal tamamı idam edilmelidir.

veya sahte bir şeyh yapmışsa, gerçek olan şeyhler de dahil tamamı idam edilmeli, onlara inanan diğer tecavüzcüler de vatandaşlıktan men edilmelidir.

veya Musa Orhan (ki suçu sabit değil) yaparsa, tüm TSK personeli tecavüzcüdür.

Ama hdpli bir milletvekili bir kadına tecavüz ederse, bu onun suçudur, partiden istifa ederse konu kapanır. chp den biri yaparsa doğal hakkıdır, suç bile değildir, sırtı sıvazlanır "helal koçuma" denilir.

Suç, karşı tarafta olunca bireysel, bizim cenahta olunca kurumsal oluyor nedense.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
:)

Olmaz öyle. CHP den biri yapmışsa o yapan kişilerin suçudur.

Ama mesela ensar vakfından biri yapmışsa tüm vakıf kuruluşu (hademelerine kadar) suçludur ve derhal tamamı idam edilmelidir.

veya sahte bir şeyh yapmışsa, gerçek olan şeyhler de dahil tamamı idam edilmeli, onlara inanan diğer tecavüzcüler de vatandaşlıktan men edilmelidir.

veya Musa Orhan (ki suçu sabit değil) yaparsa, tüm TSK personeli tecavüzcüdür.

Ama hdpli bir milletvekili bir kadına tecavüz ederse, bu onun suçudur, partiden istifa ederse konu kapanır. chp den biri yaparsa doğal hakkıdır, suç bile değildir, sırtı sıvazlanır "helal koçuma" denilir.

Suç, karşı tarafta olunca bireysel, bizim cenahta olunca kurumsal oluyor nedense.
Çünkü sıkıntı İslam'la... Dediğim gibi her toplulukta kansız çıkar olayları kurumlara yikmamak lazım. Geçen hafta ki konuda konuşanlar umarım aynı yorumları bu haber için de yaparlar. Yoksa açik açık çıkıp biz İslam düşmanıyiz desinler bilelim. Allah düşmanın bile riyakarindan korusun

colognebar10

Doçent
Reaksiyon puanı
417
Az önce bu hashtag ile açılmış bir tweeti okudum.
Yorumlarda islamcılarla chpliler arasında sizde daha fazla tecavüz var, hayır sizde şu kadar daha fazla tecavüz var şeklinde bir tartışma gördüm. Mideme bir ağrı girdi anlatamam.

SinHa

Doçent
Reaksiyon puanı
767
Az önce bu hashtag ile açılmış bir tweeti okudum.
Yorumlarda islamcılarla chpliler arasında sizde daha fazla tecavüz var, hayır sizde şu kadar daha fazla tecavüz var şeklinde bir tartışma gördüm. Mideme bir ağrı girdi anlatamam.
Maalesef hocam. En başından beri amaç zaten bizleri birbirimize düşürmek. Zamanında ekilen tohumlar şimdi filizlerini veriyor. Hiç bir konuda anlaşamıyoruz. Her şeyde birbirimiz suçlayıp haklı çıkmaya çalışıyoruz. Çıkarlarımız ülke için değil üyesi olduğumuz topluluklar için. Geçen hafta tarikatlar üzerinden İslam suçlanırken bu haftada suçlayanlar suçlanacak.

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,383
Tecavüzcüler yarışırken tartışılana gel hele. :) A Partisi mi yapmış, C Partisi mi yapmış. Arkadaşlar bunu bir insan yapmış, insanlıktan çıkmış bir ucube yapmış.

Tartışacağımız tek şey HUKUK!

Hukuk bu ucubeleri yaşadığına pişman etmiyorsa tartışacağımız şuan tek o olmalı. Ne yazık ki son zamanlarda bu tarz haberlerin artması hiç iyi değil.

Ben bu tarz insanlarla olmaktan utanıyorsam, o ucube yerin dibine girmeli..

mapavrili

Profesör
Reaksiyon puanı
1,444
Bu iğrençliği yapan kişi hangi kesimden, hangi dinden ve hangi milliyetten olursa olsun pisliktir ve hak ettiği cezayı almalıdır...
Yalnız şunu da belirtmek isterim, islama ve dindar kesime vede bi şekilde Ak parti iktidarına zarar vermek isteyen bazı kesimler bu tür iğrençlikleri yaparken sahte şeyhler ve sahte müridler türetip bu kişiler üzerinden dine, dindarlara ve ak parti iktidarına bi şekilde bağlamaya çalışıyor, ve bu durumu ne yazıkki CHP yönetimi ve camiası kabul edip buradan kendine vazife çıkartmaya çalışıyor, buda çok yanlıştır.

cheleby

Profesör
Reaksiyon puanı
227
Bu olaydan 2 gün öce sahte bir şeyh,tarikat lideri her ne şarlatansa yaptığı olaydan dolayı ne islam kaldı ne müslümanlık kaldı.Kadın dernekleri siyasiler falan filan.Ama bu olay kendi cenahlarından olunca köstebek gibi yerin altına çekildiler.Neden susuyorlar ? Olayı yapanlar kendi cenahlarından olunca ses etmezler.Hdp de oldu adamı resmen korumaya aldılar.şimdide chp de oldu.Ben bunu kurumlara yıkmam,bu o kişinin suçudur ama kendi sol,avrupai,modern felan dedikleri kesimden olunca susarlar.Bu ülkede bir islam düşmanlığı var.Hala bu ülkede rahatça islamiyet yaşanmasın diyen güruh var.Bir röportaja denk geldim.Adam diyor ki X kişisinin başkan seçilmesinden dolayı özgürlüğümüz geldi.Ne özgürlüğü diye sorulduğunda etrafta başörtülü insanlar azaldı diyor.Adamların zihniyetine gel.Zaten o kadın savunucuları dernekleri hep fonlanmış dernekler.Hiç bir samimiyetlikleri yok.O kadar doluyum ki bu konuda.Allah kahretsin.