Teamspeak3 kullanımında bellek kullanımı aşırı artma sorunu ve pc kasması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Atura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar. Teamspeak3 girdiğimde eğer bulunduğum odada kimse yoksa veya oda dolu olup da konuşulmuyorsa hiçbir şekilde sorun olmuyor. Ama aksine, sürekli mic. basılıyorsa 25 dk sonra bellek kullanımı aşırı artıyor(2.50 gb'lara varıyor) ve bilgisayar fena şekilde kasıyor. Örnek olarak sesler cızırtılı şekilde geliyor ve benim sesim karşıya aynı şekilde cızırtılı gidiyor. Mouse yavaşlıyor, normal hızının %30'una düşüyor diyebilirim. Yani bilgisayar kullanılmayacak duruma geliyor. Böyle olunca da bilgisayara res atmam gerekiyor. Cs 1.6 steam oyuncusuyum, sürekli maç atıyoruz. Maçın ortasında res atınca da hâliyle takım arkadaşlarım sinirleniyor. Res attığımda her şey 0 lanmış gibi bir 25 dk daha kasmadan oynayabiliyorum. Çoğu bilgisayarcıya sorunu anlattığımda, sorun donanımsal deyip işlemcini, ekran kartını ve ana kartını değiştirmemiz gerek ancak öyle düzelir diyorlar.

Bu durum beni çileden çıkarttı artık. Lütfen yardım edin.

Ram : 4 gb ram
İşlemci : AMD Phenom(tm) 9750 Quad-Core Processor 2.40 GHz
İşletim Sistemi : Windows 7 Ultimate 64 bit
Ekran Kartı : Ati Radeon HD 3200

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Çoğu ts3 serverında denedim evet. Bazılarında sorun daha erken beliriyor, bazılarında dahe geç ; 1 maçı tamamlayınca kasmaya başlıyor.

Atura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çoğu ts3 serverında denedim, evet. Bazılarında sorun daha erken belirirken, bazılarında daha geç.

akinov5

Asistan
Reaksiyon puanı
4
oyundayken 2 küsür gb boş olur o nasıl doluyor onu anlayamadım. Sürekli açığa değilde push to talk ile denedinizmi ?

Atura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sürekli push-to-talk'ta kullanıyorum zaten. Açıkta hiç kullanmadım. İlginiz için teşekkür ederim bu arada.

Edit : Bilgisayarın kasasını temizlettirip format attığım hâlde sorun değişmedi.