Teamspeak 3 Huawei HG 253 düşme sorunu

texen1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Selamun Aleykum arkadaşlar benim HUAWEI HG 253 modemim var. TeamSpeak'e sorunsuz gırıyordum ttnet den süperonline geçince bu modemi verdiler hızım 20mbps. açıkcası begendim ama beni çok sinirlendirdi bu modem herhangi bir teamspeak sunucusuna giriyorum connection lost ,insufficient client permissions (failed on i_client_max_channel_subscriptions , Maximum number of connections with the same identity exceeded. gibi hatalar veriyor şimdi sunucu doludur diyen zekiler mutlaka çıkacaktır dolu değil :) evet arkadaşlar yardımlarınızı esirgemeyin bence sorun modemden kaynaklanıyor çünkü pcye format attım bu sorun yuzunden geçmedi ne yaparsam düzelir yardımlarınızı bekliyorum .

texen1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet önceden TTnet vardı ve kaç yıl kullandım moden zyxel fakat süperonline nın verdiği bu modem de düşme sorunu yaşanıyor sanırım aşırı hızdan kaynaklanıyor yardımcı olursanız sevinirim.

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
@texen1991
Bende bu modemi kullanıyorum. Modemde sorun çıkaran N desteği. Yayın tipini BG veya sadece G seçerseniz birçok sorun ortadan kalkıyor. N modunda iken modemin yanında dahi olsanız, hız dalgalanması oluyor, indirme hızı düşüyor, bir süre sonra bağlantı kopuyor. Modemimi 3 defa değiştirdiler, hala düzelmedi. Yeni bir yazılım güncellemesi çıkıncaya kadar mecburen BG modunda kullanmaya devam. BG modunu seçip 11. kanalı seçerseniz, sanırım sorun düzelecektir.

texen1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
mod değişimini modem arayüzün neresinden yapıyoruz acaba ?

metehan760

Asistan
Reaksiyon puanı
7
mod değişimini modem arayüzün neresinden yapıyoruz acaba ?

8qvb6.jpg

texen1991

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
malesef hocam aynı sorun devam etti mecbur yeni versiyon beklicez :S

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Selamun Aleyküm Gençler Gördümki Çok Sayıda Problem Yaşayan Var. Şimdi Turkcell Superonline Teknik Servis Olarak Sizlere Yardımcı Olmaya Çalışacağım. Kendim Bizzat Deneyip Sizlerle Paylaşıyorum. İlk Önce Teamspeak3 Girdiğnizde 10saniye Yada Daha Az veya Daha Çok Aralıklarla Bağlantı Kopup Tekrar Girme Sorunu Vardı. Bu Huawei Modemden Kaynaklanan Count Yani Ping Sayısının Fazla Olmasıdır. LAN (Direk Bağlantı) Yapan Kullanıcılarda Görülmektedir. Bu Sorun Online Erişim Sağlanan Çoğu sistemde Aynıdır. Yapmanız Gereken Port Açmaktır. Teamspeak3 Kullanıcıları İçin Aşağıdaki Resimli Anlatımda Bağlantı Kopma Problemini Giderecektir. Portları Açtıktan Sonra Bakım Bölümünden Modemi Yeniden Başlat Yapınız.

ÖNEMLİ: Bu modem henüz onaylamadı. Deneyip sonuç alanlar bana e-mail ile bilgi versin lütfen.

HUAWEI EchoLife HG521 Modemlerde Port ayarlarını yapmak için internet tarayıcınızda (internet explorer vb.) http://192.168.1.1 yazarak modeminizin setupına giriniz.
192-168-1-1.jpg

Size Kullanıcı adı ve Şifre soracaktır, modeminizi TTNET den aldıysanız ve değiştirmediyseniz default değerleri olan Kullanıcı adı : admin ve Şifre: ttnet girip, (kendiniz satın aldıysanız Kullanıcı adı : admin ve Şifre:1234) Giriş yap tıklayın.
Kullanici.jpg

Çıkan Menüde sırasıyla Gelişmiş--> NAT--> Port Yönlendirme ve Yeni tıklayın. Aşağıdaki menü çıkacaktır.
PY.jpg

Port Yönlendirme menüsünde Özel seçiliyken aşağıdaki gibi doldurup Uygula tıklayın..
ports.jpg
TCP
TS3-1
10011
10011
192.168.1.2
10011
10011

ports.jpg
TCP
TS3-2
30033
30033
192.168.1.2
30033
30033

ports.jpg

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Sorunu kendimçe çözdüm. pek çözüm gibi değil ama idare ediyor. arkadaşlar teamspeak serverine ilk bağlanırken ethernet kablosunu çıkarın wireless bağlantısı varken servera giriş yapın 1-2 dakika bekledikten sonra ethernet kablosunu takın bu şekilde sorun olmuyo. ama ilk başta kablolu bağlantı varken ts ye bağlanırsanız 10 saniyede bi atıyo

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Allah Rızası için şu soruna bir çözüm aynı sorun bendede var lütfen bir çözüm. :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynı şekilde sorun bende de var bazen atmıyor ama genellikle serverdan düşüyor bu sorunu halledin artık . :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
port yönlendirme açıklaması çok zayıf bir anlatım olmuş. Hiç bir şey anlaşılmıyor. TS3-1 nedir? Hata veriyor burası

I

isbagt

SDN Okuru
Aynı sorun bendede var arkadaşlar wiles ile bağlantı kurarsanız sorun çıkmıyor ben şuan kablolu bağlantı yapmak zorundayım her 10 saniyede bir atıyor aldığınız yerden başka bir modem isterseniz düzelir başka modemle ama internet hızınız düşer artık bu kararı vermek size kalmış bu problemin pek düzeleceğine inanmıyorum.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
aynen katılıyorum ne kadar uğraştıysam bir türlü olmadı port yönlendirme vsss aklınıza gelen ney varsa teknik servis geliyor söylediği tek şey istiyorsanız modemi değiştirelim düzelecekse değiştir onu bilmiyorum diyor :)) getirdikleri modemde verdiklerinden alt seviyede modem zaten en son olarak wrales adöptörü aldım kablosuz bağlandım ve sorun kalmadı

mertx1000

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sikayetci olan arkadaslar galiba cozumu buldum 3 saattir deniyorum tsden dusmuyor sizde deneyin isterseniz.
Cozum: Modemin arayuzunden Gelismis seciniz sonra guvenlik duvari seviyesini etkin degil yapiniz. Su an icin benim problemim cozuldu. Simdi den yardimim dokunduysa ne mutlu bana.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaslar bu da yemedi yine dusuyor. Superonline arayip degistirecez modemi anlasilan.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bi çözüm bulunusun artık arkadaşlar çok sıkıcı olmaya başladı her dakika atmasından sinir kapmaya başladım .

S

SDN Okuru

SDN Okuru
superonline aradım modem değiştirmiyorlarmış soruna yardımcı olan arkadaşlar varmı ts3 de ping bazen yüksek olmasına rağmen hala düşme sorunu devam ediyor modemden kaynaklı bi sorun ama super online değiştirmiyor modemi ne yapmam lazım :(:( :( :(

S

SDN Okuru

SDN Okuru
bende de aynı sorun var modem değiştircem bi de öyle denicem baktım olmadı süperonline kullanmıcam daha

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Alıp modemi çöpe atacam,sonra superonlıne musteri servisini arayıp ordaki bayana çıkma teklifi etcem :D