Teamfortress oynayan

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
dediğim gibi teamfortress oynayan kimler türkiyede oynıyan kimseyi tanımadığım için boşuna vakit öldürüyomuşum gibi geliyor + bilen varsa oyunu oynarken birisiyle malzeme takas yapmak isteyince nası yapıyoruz

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Malzeme takası yapmak için premium olman gerekiyor. team fortress 2 Türkiye diye facebook'ta bir sayfa vardı şurası sanırım.orda yardımcı oluyorlar, güzel videolar ve bazı taktikler var.

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
10 Ekim 2007 tarihinde piyasaya çıkan oyunun ardından 4 yıl geçti. Bende 1 yıldan fazladır oynuyordum. Türk serverler de mevcut fakat oyun artık tıkanma seviyesine geldi( oyunun çivisi çıktı!). Oyunu ücretsiz yaptılar evet fakat bununla birlikte birçok kusur/illet da beraberinde geldi. Free2Play/F2P(Free to Play / Premium olmayan ücretsiz hesap) oyuncular, serverlerde hile açar oldular, küfür eder oldular, oyun artık -10 yaş altına kadar düşünce oyun çekilmez oldu artık.( Hile açabiliyorlar çünkü hiçbir önlem, koruma, antihile vb yok. Ha vac var diyebilirsin ki ben bunun bir etkisini görmedim ban falan yiyen olmadı! )
İtemlere gelince: Oyundaki en büyük haksızlıkta bu yönde yapılıyor. Bazı torpillerle bazı kesimlere özel itemler verilirken bazıları ise sıradan itemlerle sürünmekte! Premium olsanız dahi hatta oyun içerisinde silah düşürseniz dahi(büyük ihtimal seviniyorsunuzdur) düşürdüğünüz silahlar strange gibi değerli niteliklere sahip değilse, bu özelliklere sahip oyunculara karşı birşey yapamıyorsunuz. Birde unusual itemler(nam-ı diğer nadir itemler) var ki Premium hesapların bile burnundan getiren bir durum. Bu Unusual itemlere sadece oyun içindeki shoptan satın alacağınız Anahtarlarla( Anahtar içinse oyuna gerçek parayla kredi yüklemeniz gerekiyor ) Mann. Co. Kutularını açarak ve %2 gibi çok düşük ihtimallerle sahip olabilme şansınız var(ki bu itemlere sahip olan oyuncuların çoğu takas yoluyla elde ediyor. Takas yaptığı eleman ise bir çeşit torpille elde ediyor). İtem takasına gelince bunun için premium hesabının olması gerekiyor. F2P hesabını Premium hesabına dönüştürmek içinse http://store.steampowered.com adresinden Team Fortress 2 için minimum 5$ lık Kredi(Kredi kartınla satın alabileceğin) yüklemen gerekiyor. Bu kredileri daha sonra oyun içerisinde shoptan, itemlere harcayabilirsin.
Sana tavsiyem başlamadan bırak ;) Oyun çok saçma bir hale geldi. Zaten bir yıl önceydi sanırım über update gelmeden önce millet bir açıktan/bugdan faydalanarak duplicate hilesi(İtem klonlama/çoğaltma hilesi) kullanarak oyunun şeyini çıkarmış, gelen güncelleme ile açık kapatıldı kapatılmasına ama şimdide Valve bunu yapanları görmezden geliyor. Halbuki o oyuncuların backpack(çantaları) lerini inceleselerdi haksızlığı önleyebilirlerdi ama zannetmiyorum ki bu durum valvenin de işine gelmedi. Premium/Oyuna para yatıran oyuncu sayısı kat kat arttı. Herneyse karar senin...
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :)

hasbi_muharip

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:D ne diyebilirim ki gerçekler acı oluyor. Birde bu acının tadına baktıysan başka ...

playboys

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sağol :) cevapların için. harbiden çivisi çıktı ama senin bu dediğin şeyere şuana kadar hiç raslamadım küfür vs. gibi diğer gerçeklere gelince bana pek etki etmedi + bende 12 yaşındayım ve onu bırakıp left4dead2 oynıycam galiba çünkü oyunu bi ara sadece 100 kişi oynuyodu hiç server filan kalmamıştı ve nası bu oyunu oynadım diye şaştım l4d2 filan oynuyomusun acemisiyimde :)

rozabay

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bende 2 yıl önce oynuyordum. [MENTION=92992]hasbi_muharip[/MENTION] in dediği gibi bedava olunca oyun cıvıdı. Bedava olunca premium verdiler bize bi halta yaramıyo beleşçilerden boş sunucu bulamaz oldum. Sonunda dedim lanet olsun. Valve nin oyunculara attığı en sağlam kazık tf2 nin f2p olması. TF2 yi kütüphanede gördükçe sinirleniyorum.

Carnage

Prime Сasual Dating - ****** *****
Cezalı
Reaksiyon puanı
4
Team Fortress oynayanlar hâla var mı. Ben daha ergenken Team Fortress 2'nin çıkarılacağı haberleri vardı.