Team Xtreem Dark 2x2 GB DDR2 Bellek İnceleme

Ordo ab chaO

Profesör
Reaksiyon puanı
43
Ülkemize yeni giriş yapan Team Group'un Xtreem Dark serisi bellekleri,sağladığı overclock imkanları ile göz dolduruyor. Xtreem Dark 2x2 GB DDR2 bellekler neler yapabiliyor, görelim.

DDR3 bellekler artık yeni nesil teknolojinin standardı haline geldi. Yeni nesil işlemciler ve yonga setleri DDR3 belleklere destek veriyor. Ancak her ne kadar DDR3 bellekler yeni neslin gözdesi olsa da fiyat açısından bakıldığında herkes bu teknolojilere ayak uyduracak durumda değil.

XtreemDarkDDR2kit1246451024.jpg

Bu sebeple kullanıcılar halen DDR2 belleklere ilgi gösteriyorlar. Uygun fiyatları ve gösterdikleri yeterli performans sayesinde bilgisayarlarını yenilemek isteyenler DDR2 bellekleri tercih ediyorlar.

Bu tip bellekler DDR3'lerin ulaştığı saat hızlarına ulaşamasa da overclock yapmak için özel olarak üretilmiş modeller ile mevcut performanstan daha yükseklere rahatlıkla ulaşabilmeniz mümkün.

intricate

Profesör
Reaksiyon puanı
12
Xtreem Team group piyasaya yeni çıkmış ama güzel giden bir marka..

Ben şu an 667 Mhz kullanıyorum. Yeni alacağım Gigabyte MA780G-UD3H / DDR2 S+V+GL+1394+16X 940pin anakart ile 1200MHz ram alacağım ancak 1200MHz DDR2 bellekler piyasada pek yok.

Bellekleri gezinirken Bu markayı da gördüm ve merakla bekledişm incelemelerini. Nasıl bir marka diye.. Ömür boyu garanti güzel bir seçenek. yakında 1200 MHz çıkarsa düşünebilirim. Bira daha beklemek iyi olur.