Tavsiyelerinizi Bekliyorum

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
televizyon işini hallettik.şimdi sırada güzel bir uydu alıcısı almak kaldı.tavsiye ettiginiz uydu alıcısı var mı?.(fiyat olarak aşırı pahalı olmadıgı sürece hepsi olur:) )

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Eger televizyonun HD özelliği varsa bu cihazı alma derim bir iki seneye kalmaz Hd yayınlar çok artacak HD destekli bi cihaz al derim eğer fiyatlar yüksek gelirse fiyatları düşene kadar 50 60 liralık bi cihazla idare et bence

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aldıgım tv hd.dediginiz gibi hd özelligi olanlar çok pahalı.tavsiye edeceginiz başka bir cihaz var mı peki.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296

matrax_coşkun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yok çok zengin biri degilim.:) tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
evde next2005 uydu alıcı var, daha yeni sayılır. yeni aldığım lcd tv de berbat bir görüntü veriyor. youtube da 240p formatında ki videolar gibi diyebilirim.

geçen sene 70 liraya aldığım pc içi digital tv kartı ise ufacık olmasına rağman çok kaliteli görüntü veriyor.

forumlarda biraz araştırma yaptım, lcv tv ler için next alıcıyı kimse önermiyor. golmaster genelde rağbet görüyor. sen de golmaster hdmi çıkışlı bir alıcı alabilirsin.

ama şunu belirtiyim, gördüğüm kadarıyla uydu alıcı tercihi lcd tv tercihinden kat kat zor. forumlarda herkes başkalarının tavsiye ettiği markalara sallıyor.

---------- Post added at 22:42 ---------- Previous post was at 22:40 ----------

olayın bir de şu yönünü gördüm. digiturk ya da dsmart ın yoksa zaten en kral uydu alıcıyı da alsan hiç bir hd kanalı izleyemeyeceksin. dsmart hd ye vereceğin 500 lira artı üyelik sana fazla geliyorsa, next dışındaki orta seviye alıcılara yoğunlaş. (200-250 lira civarında olanlar)

H SİZER

Doçent
Reaksiyon puanı
4
HIREMCO HD modellerinden birini alabilirsin hem ucuz hem özellikleri güzel ünlü markalara büyük paralar vermek istemeyenler için ideal bende var memnunum