bediyalcin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 1
Öncelikle herkese merhaba hayırlı ramazanlar adım Bedirhan. Kocaeli'de oturuyorum ve 11.sınıf öğrencisiyim .Çocukluğumdan beri bilgisayarla haşır neşir yetişdim ve uzun süredir kodlama üzerine kendimi eğitmeye çalışıyorum . Hayalim ileride iyi bir yazılım mühendisi olmak . Fakat sıkıntı şu sizden gerçekten realist bir cevap istiyorum hevesimi kırmamak için lütfen yanlış bilgilendir meyin .Kiminle konuşsam boşa okuma o bölümü çok iyi bir üniversiteden mezun olmadığın yada torpilin olmadığı sürece iş bulamazsın diyorlar. Çok iyi bir üniversite kazanabileceğimi düşünmüyorum torpilim de yok maalesef :| . Size bunun doğrulunu sormak istiyorum gerçekten yazılım mühendisliğinde ülkemizde iş imkanı var mı ? Lütfen yoksa yok deyin Tavsiyelerinizi bu konuyla ilgili paylaşmak istediğiniz her şeyi dinlemek isterim şimdiden teşekkür ederim.
Ve son olarak Kocaeli üniversitesini kazanabileceğimi düşünüyorum sizce Kocaeli üniversitesi nasıl iyi diyebilirmisiniz
Ve son olarak Kocaeli üniversitesini kazanabileceğimi düşünüyorum sizce Kocaeli üniversitesi nasıl iyi diyebilirmisiniz
Son düzenleme: