Tavsiye tablet ?

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
100 ile 200 tL arası Android Tablet Tavsiyesi !

Film İzlerim

Google Play Store'dan oyun ve uygulama çok indiririm Mutlak Oyunluk (En az 20-25 Oyun Uygulama kaldıracak)

Wifi ile İnternete sık sık girerim

100+200 TL Arası ucuz ancak yukarıdakı özellikleri karsılacak tablet önersi ;

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
O Fiyata öyle bir tablet YOKK

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Nasıl yok ya ; Arkadas almıs özelliklerini bir bir anlattı ancak ismini unuttum ;

Android 4.0 ICS , 8 Gb , 1 Ghz , 512 Ram Wifi 0,3 Kamera

20 Yakın oyunn vardı internete çok iyi giriyordu 179 tlye almıs :s ismini söyledide unuttum Pbook mu p ile baslyan bir tablet söyledi Özellikleri biraz çarpıttım ben haralde ama buna yakın bir tablet var

S

SDN Okuru

SDN Okuru
polypad olabilir ancak o fiyata polypad'in tableti var mi bilemiyorum

lokman686868

Doçent
Reaksiyon puanı
1
benim ablam Aldı tablet 3 gün önce kampanyadan ismini unuttum

512mb ram
8 hafıza
micro sd girişi var
1mp kamera
7 inç ama ben şahsen kullanmam ıpad 4 veya 5 almayı düşünüyorum taksitle

Chriminal

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ıPad Serisi Tablettin kralı zaten çok iyi ama bize uygun değil bizi aşar 1.280 , 1100 TL gibi ucmus fiyatlardan bahsediyoruz. Biz Öğrenciyizi :) Bizim işimizi görse fiyatı uygun olsa yeter. Bize En fazla 280-290 TL Arası Alırız. :)

Ama 100+250 TL Arasındakı alıcağım tabletler benim işimi görür.

Paramore

Dekan
Reaksiyon puanı
27
Ben Electro World'den Oblio Tablet Mint Plus 7 aldım. Fiyatı da tam istediğin gibi 200 Lira.

Ekranı 7 inch. Android 4.0.3 ya da 4.0.4 kullanıyor. Bluetooth'u yok galiba. Arka kamerası da yok, ön kamerası var ama çekim kalitesi kötü.

Orta seviye oyunları rahatlıkla çalıştırıyor. Öylesine almıştım hiç bir beklentim yoktu fiyatı yüzünden. Bu aralar hiç kullanmıyorum ama yine de kullandığım zamanlarda hayal kırıklığı yaşatmadı. Tavsiye ederim. Piranha'nın da Business Tab 7 modeli çok övülüyor. Ona da bakabilirsin.

Nemre

Profesör
Reaksiyon puanı
29
Gene diyorum, o fiyata yok öyle tablet :) 2 günde elinizde kalır, garanti bile işe yaramaz, tamir için servis bile bulamazsınız :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Gene diyorum, o fiyata yok öyle tablet :) 2 günde elinizde kalır, garanti bile işe yaramaz, tamir için servis bile bulamazsınız :)

Ya Kullananlar nasıl kullanıyor herkes kullanıyor bunları fazla şikayeti olan yok . Çok beklentimizde yok zaten . Normal özellikleri karşılasın yeter. Evet Servis bakımından diğer markalarda sorun çıkabiliyor ama Piranha ve Polypad'ın teknik servisleri çalısıyor. Bir Problem çıkacağını sanmıyorum .

Barış Bayraktar

Profesör
Cezalı
Reaksiyon puanı
628
157 TL'ye Midbook ECO 7 alabilirsiniz. Ucuz ama kaliteli bir tablet diye duymuştum. Ama 152 lira fazla bir para verip Lenovo Tab A7-30 almanızı öneririm. Buyrun inceleyin.
LENOVO TAB A7-30 MTK8382 QC 1.3GHZ-1GB RAM- 7"-CAM 2M-8GB-BT-3G-AND.4.4 KitKat - Vatan Bilgisayar
Lenovo TAB 2 A7 Phablet | Uygun Fiyatlı 7" Android Eğlence Tableti | Lenovo (TR)

- - - Mesaj Güncellendi - - -

157 TL'ye Midbook ECO 7 alabilirsiniz. Ucuz ama kaliteli bir tablet diye duymuştum. Ama 152 lira fazla bir para verip Lenovo Tab A7-30 almanızı öneririm. Buyrun inceleyin.
LENOVO TAB A7-30 MTK8382 QC 1.3GHZ-1GB RAM- 7"-CAM 2M-8GB-BT-3G-AND.4.4 KitKat - Vatan Bilgisayar
Lenovo TAB 2 A7 Phablet | Uygun Fiyatlı 7" Android Eğlence Tableti | Lenovo (TR)
İkinci linkteki tablet başka olmuş afadersiniz. Doğrusu bu:
http://shop.lenovo.com/tr/tr/tablets/lenovo/a-series/a7-30/

İsterseniz ikinci ele daha iyi tabletler bakabilirsiniz. İkinci elde önerim Yoga tablet, Galaxy E veya S tabletler ve Dell Venue tabletlerdir. Ben Yoga tablet 8" kullanıyorum ve çok memnunum. Hatta bilgisayarım çok bozulduğu için onu bilgisayar gibi bile kullanabildim. Hatta bir kitabın %70'ini bile zorlanmadan yazabildim.

Ve ucuz ikinci el bulabilirseniz İpad.

Ezcool da ucuz ama sağlam bir marka galiba. Arkadaşım f2 modelini kullanıyordu. İhtiyaçları karşılıyor ancak bluetoothu yok.