Tavsiye lazım

MightyOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
telefon almayi dusunuyorum ama bir turlu hangisini alicagima karar veremedim. Ilk olarak samsung galaxy s2 almayi dusunuyordum ve tam alicakken yeni telefonlar tanidildi HTC One X, S, Huawei ascend d quad felan. simdi bunlardan herhangibi birini alicak param var ama tabiki bazilari daha cikmadi ama ben simdi almak istiyorum en fazla iki hafta icinde. sizce hangi telefonu alayim illa bunlardan olmasi gerek değil tabiki baska telefonlarda tavsiye edebilirsiniz.

Htc'nin yeni telefonlarında batary değiştiremiyorsun ve dizayn'i da biraz itici gibi.

Premium1234

Asistan
Reaksiyon puanı
0
iki hafta içinde alıcam diyosun bence s2 al çünkü şuanda piyasanın en iyi android telefonu.

eğer yaza kadar beklerim dersen htc'nin modellerini bekle.

MightyOne

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iki hafta içinde alıcam diyosun bence s2 al çünkü şuanda piyasanın en iyi android telefonu.

eğer yaza kadar beklerim dersen htc'nin modellerini bekle.

ilk olarak soyle diyeyim htc'nin one serisi 5 mayisda satisa sunulucak hatta ben amazon dan on sparis ettim htc one x tabiki parayi daha odemedim telefon yola koyulunca alicaklar. yani htc serisi icin yaza kadar beklemem gerek degil. S2 abimde var ve bayagi sevdim hatta samsungun touchwiz ui si senseden daha hos geliyor bana nedense. htc alirdim ama iste batery sorunu ve dizayni itici geliyor bana.