31 Aralık 2010 #1 P piyorto Öğrenci Katılım 23 Kasım 2010 Mesajlar 46 Reaksiyon puanı 1 Puanları 0 tavla öğrenmek istiyorum.ancak internette çok uzun ve sıkıcı yazılar dışında bilgi bilgi bulmadım.acaba sizlerin bu konuda katkısı ne olabilir
tavla öğrenmek istiyorum.ancak internette çok uzun ve sıkıcı yazılar dışında bilgi bilgi bulmadım.acaba sizlerin bu konuda katkısı ne olabilir
31 Aralık 2010 #2 sdelta Profesör Katılım 23 Nisan 2008 Mesajlar 4,234 Reaksiyon puanı 145 Puanları 243 Tavla bilen bi arkadaşınla oynayarak öğren, en iyisi bu.
31 Aralık 2010 #3 mdkbet Profesör Katılım 13 Kasım 2006 Mesajlar 2,607 Reaksiyon puanı 89 Puanları 228 internetten öğrenilmez bilen bi arkadaşın sana anlatır zaten dünyanın en basit oyunu 5 dakikada öğrenirsin internet üzeinden oynamakta hiç zevkli değil kırınca çat diye ses gelmesi lazım eline vermen lazım pulu internette bunları yapamazsın
internetten öğrenilmez bilen bi arkadaşın sana anlatır zaten dünyanın en basit oyunu 5 dakikada öğrenirsin internet üzeinden oynamakta hiç zevkli değil kırınca çat diye ses gelmesi lazım eline vermen lazım pulu internette bunları yapamazsın