Kaspersky Kullanıcısı
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 298
Evet.Background'ı hazır mı aldınız?
Ben solağım hocam zaten.Benim gibi solak herhalde. Sol pazusu daha gelişmiş.
Sarı çizgiyi anlayamadım ama eline sağlık güzel olmuş.![]()
Hocam şu an editliyorum.Gözlük ile saçının arasında (sol köşede) siyah bir nokta gördüm, yine aynı şekilde biraz sağında da siyah nokta var. Boyama olarak da boş bıraktığın yerler var, ayrıca tam doldurmalısın ki pastel boyayla boyamışsın gibi gözükmesin.
Artı olarak... Sarı çizgiye gerek yoktu diye düşünüyorum, neden koyduğunu da merak ettim. Onun dışında, saç stili iyi olmuş ancak daha da geliştirilebilir. Hazır saç stillerine bakabilirsin.![]()
Bende solağım ama sağ elim daha güçlü mesela arkadaşın odasında el kası için alet buldum sol da sağa göre daha zor sıkabildim. Ama gerçekten solağım.Benim gibi solak herhalde. Sol pazusu daha gelişmiş.
Sarı çizgiyi anlayamadım ama eline sağlık güzel olmuş.![]()
Konu yanlış yerlere saptı.Bende solağım ama sağ elim daha güçlü mesela arkadaşın odasında el kası için alet buldum sol da sağa göre daha zor sıkabildim. Ama gerçekten solağım.![]()
Demek sağı daha çok kullandığın noktalar olmuş ki sağ daha çok gelişmiş.Bende solağım ama sağ elim daha güçlü mesela arkadaşın odasında el kası için alet buldum sol da sağa göre daha zor sıkabildim. Ama gerçekten solağım.![]()
Yok yok çizimdeki ince detay hakkında detaylıca düşünüyoruz.Konu yanlış yerlere saptı.![]()
"olmasın mı?" olarak yazılmalıdır.Hocam o sarı çizgi gözlüğün gözlük şekil olmasınmı.![]()
Biz sessizce gidelim buralardan. Hayır öyle bir şey yok bu arada.Demek sağı daha çok kullandığın noktalar olmuş ki sağ daha çok gelişmiş.![]()
![]()
Biz sessizce gidelim buralardan. Hayır öyle bir şey yok bu arada.![]()
Hayırlı olsun iyi bilirdim abi seni. Sen o kuralları öğrendiğin konuda inşallah ikimizin adını görmezsin. Ve bu cümleyi yazarken arkadan kurumuş boğazımın şarkısı geldi bu bir işaret sanırsam...
Videoyla cevap vermenin yasak olduğuna dair bir kural mı var ?Hayırlı olsun iyi bilirdim abi seni. Sen o kuralları öğrendiğin konuda inşallah ikimizin adını görmezsin. Ve bu cümleyi yazarken arkadan kurumuş boğazımın şarkısı geldi bu bir işaret sanırsam...
Yok da konu dışına saçma bir şeyle çıkıyoruz neyse uzatmayayım da iyi geceler.Videoyla cevap vermenin yasak olduğuna dair bir kural mı var ?![]()
Çakma Harry Potter gibi olmuş yanağındaki sarıOldumu şimdi bir şey beğendiremiyoruz bey efendilere.
Sağolasın sanada kardeşimYok da konu dışına saçma bir şeyle çıkıyoruz neyse uzatmayayım da iyi geceler.![]()
30 dakika falan.Ne kadar zaman harcadın buna ?
Bende 3 yıl kadar önce akrabamı çizmek için paintte çalışma yapmıştım.Bunu görünce aklıma geldi.30 dakika falan.