Tasarimerkezi.Net Grafik Tasarım Sitesi

Rockco

Doçent
Reaksiyon puanı
5
vbulletin4_logo.png

Merhabalar belki aranızda bu siteyi hatırlayanlar vardır 2007 yıllarında grafik tasarım üzerine öncü sitelerden bir tanesiydi ne yazıkki zamana yenildi uzun bir aradan sonra tekrar bir heves ile siteyi faliyete geçirdik henüz 2-3 lüklük bir süre oldu ancak şimdikten tanıtımını yapmak istedim kısaca içerik hakkında bilgi vermek gerekirse.
Genel olarak tasarım işleri yapan veya tasarım işi yaptırmak isteyenlerin buluşucağı bir nokta olmasını istedik ağırlığımız bu yönde öte yandan İlanlar kısmından ürün satışı yapılabilicek, sistemdeki ticaret puanı sistemiyle alıcının satıcının güvenilirliği kontrol edilebilicek.bunun dışında forum sitesi olduğu için ekip arkadaşlarınada ihtiyacımız var grafik işleri ile uğraşıyorsanız önerilerini bekliyoruz tasarımlarınızı sergileyebilirsiniz umarım tekrardan eski günlerdeki gibi bir ortam kurabiliriz
TasarimMerkezi | Tasarimin Tam Merkezi!

denayer expo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de e ticaret sitesi açmak istiyorum, tahminen bir e ticaret sitesinin maliyeti nedir? web sitesi ,hosting ,domain vs.Bunun dışında bu işin teknik zorlukları var mı?