Tasarım yaptım bakar mısınız ? Nasıl olmus ...

Musdi2009

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
32924125.jpg

Şöle bişiler hazırladım ama sunlarıda eklemek ıstıyorum giriş butonunun altına ama yamuk , yumuk oluyor
siz yapabilir misiniz ? ayrıca tablo var altında onlarda ortaya gelmıyor nıyeyse

fgh1.jpg

Şuan üzerinde çalıştığım dosyalar bu linkte

http://www.dosya.tc/musdi2009_4081.rar.html

acil yardımlarınızı bekliyorum pzts ye kadar vaktim var.....

pearlharbor

Asistan
Reaksiyon puanı
0
fena deilde... şu yatay menu deki yazılar biraz buyuk deilmi :S

sdelta

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
145
Tasarımcı biri olarak söylüyorum hiç iyi değil, yeni başlayan biriysen fena değil, uzun zamandır yapıyorsan berbat diyebilirim :D

Yinede kötü kötü yapa yapa en iyisi yapılır :) Bende de böyle oldu, herkeste olduğu gibi.

Dosya.tc de dosya bulunamadı diyor. Dosyanı upload et rapid e, ver link yapayım istediğini.

Bu arada fizik sitesi açacaksan eğer zaten tasarıma pek bakmazlar, daha çok içeriğe bakarlar...

emnimax

Asistan
Reaksiyon puanı
1
su dosyanı tekrar upload etsende rahat rahat baksak dosyan sılınmıs upload ettıgın yerden

stajer

Profesör
Reaksiyon puanı
20
fena değil ama biraz daha çalışman gerek gibi

emrykn

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Yazıları Comic Sans MS değilde farklı bişey yap Genelde Arial felen olur birde çok basit olmuş. Biraz daha gözü yormayan göz alıcı renkler kullansan daha iyi olur. Site içindeki bilgiden çok günümüzde sitenin tasarımınada bakılıyor ;)

systemengineer

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yeni oldugun için :D 5 yıldız sana

ama yatay üst menüdeki yazıyı küçült ve daha değişik bir stil kat ;) şekLi ŞemaLi olSUn

sakallıoğlu

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Başlangıç için hiçde fena değil, Umutlanman için pek çok sebebin var, Devam et en iyiyi bul.

macit

Asistan
Reaksiyon puanı
0
sadece her zaman en iyidir... dikkat ederseniz facebook google vs. dev siteler hep sadedir. ve comic sans mecbur olunmadıkça kullanılmamalıdır bunun yerine verdana daha hoş bir tercih olabilir. ayrıca "fizik öğreniyorum"un altındaki outer glow effect i tasarımı bozmuş. yanlış anlaşılmasın heves kaçırmak için değil yardımcı olmak için bunları yazıyorum... bizde zamanında aynı hatalara düştük... en son olarak renk paleti kullanılması tasarımı daha uyumlu gösterebilir. örnek olarak Historical Color Palette Trends by COLOURlovers sitesi renk paleti bakımından oldukça zengindir.

enesyildiz

Asistan
Reaksiyon puanı
2
fena deilde... şu yatay menu deki yazılar biraz buyuk deilmi :S
tahmin ettiğim kadarıyla bu işlerde yenisin. benim düşüncem şu...

Şimdi üst menüdeki yazılar göze çok büyük geliyo. Bence onları ikon yap yani giriş panelinin istünde yine aynı sarı barın üzerine ana sayfa iletişim ikonu ekle.. boş kalan yere de sitesloganı gibi bişey koyabilrsin. Mesela emlak sitesine 7x24 sınırsız hizmet gibi.. giriş penelindeki yerleride ayrı tablo koyarak ayarlayabilrsiniz. Kötü görüntüyü önlemek için tablo kenarlıklarını 0 yaparsanız gayet güzel olur.. :) İyi çalışmalar.:thumbup: