Tasarım programlarına uygun laptop

Redbull64

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyun Oynamayacaksan Cizim Tabletleri Var Onlardan Tercih Edebilirsin Cünki Leptoplar Belli Süre Sonra Isınma Sorunu Yapıyor Var Cok Acı Cektiriyor İnsana Bir Pes 2011 de bile ısınma sorunu yasamıstım ben eski laptopumda sımdı masa ustunde rahatım. Ha eger illa Leptop Dersen Yeni Cıkan 3gb bellekli Bir Ekran kartı var o ekran kartlı bulursan daha güzel cizimler ve havan olur dusunsene 3 gb ekran kartı pehhh . bide onun yanında 8-16 gb ram 8 cekirdekli bir işlemci off uçak olur uçarsın haa sdd yıde unutmayalım . ama işte ısınma sorunu .

prunus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Apple'in Türkiyede Apple'dan yetkili bir servisi yok, bilkomun var, bilkomda koç'a ait, eh gerisini siz düşünün, yani yurt dışından alacağın bir Apple ürünü uluslararası garantili dahi olsa Türkiyede sorun yaşarsın ki bizim Türkiyede ki firma mantığı müşteri memnuniyeti üzerine değil tamamen mağduriyeti üzerinedir. Konu başka yerlere gidiyor, neyse.

Çok az marka var cidden müşteri memnuniyeti üzerine çalışan. Onları da buldum mu kaçırmıyacaksın.

--- Mesaj Güncellendi ---

Oyun Oynamayacaksan Cizim Tabletleri Var Onlardan Tercih Edebilirsin Cünki Leptoplar Belli Süre Sonra Isınma Sorunu Yapıyor Var Cok Acı Cektiriyor İnsana Bir Pes 2011 de bile ısınma sorunu yasamıstım ben eski laptopumda sımdı masa ustunde rahatım. Ha eger illa Leptop Dersen Yeni Cıkan 3gb bellekli Bir Ekran kartı var o ekran kartlı bulursan daha güzel cizimler ve havan olur dusunsene 3 gb ekran kartı pehhh . bide onun yanında 8-16 gb ram 8 cekirdekli bir işlemci off uçak olur uçarsın haa sdd yıde unutmayalım . ama işte ısınma sorunu .

Tableti hiç düşünmemiştim. Yalnız kişisel kullanım için de laptop daha iyi olacak sanırım. Söylediğin özelliklere sahip bir model biliyor musun peki?