Tasarım + Flash ( Komple Web Site)

phazedllon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar acil bilgi almam lazım,
tasarımı kendime ait, güzel 2-3 flash ile süslenmiş bir web sitesi yapıcam. Basit olucak kodlama bilgisini hesaba katmadan bana bir fiyat söyleyebilirmisiniz ( Pirinç firmasına yapıyorum )

Yine bir web site işi daha var fakat fiyatlar konusunda seçici olmaya çalışıyorum.
Bu site de eczanenin birine yapılıcak ve online sipariş de olucak. Yani tasarım + Flash + Online Sipariş
bundada almam gereken ücret nedir.

Sizden istediğim yardım etmeniz, Teşekkür ederim.
Not:Host ve Domain i hesaba katmayınz
ve Tekrar Teşekkür ederim.

Herkes Ölür, Herkes Gerçekten Yaşamaz
(Every Man Dies,Not Every Man Really Lives)
phazedllon@gmail.com

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
tasarım ve kodlama için 500
flaslar için 250
şipariş için de 250

tabi tasarıma göre değişir içerik logo ve firmayla bütünlşen bir site için biraz düşük fiyatlar yazdım

ilk için 750 - 800 iyi gibi

ikincisi için 1000 lira iyi gibi

ben olsam bunlardan aşağı istemezdim

Champion78

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
43
bence de işin içine flash girerse en az 500-600 olmalı derim, ama işçiliğe de bağlı tabi :)

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
off ya niye bizi hiç bulmaz bu site işleri:( Ben de kolay para kazanmak istiyorum:):):)

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Görünürde bir şey olmadığından fiyat biçemem.
Hosting firmalarından fikir edinebilirsin. Bazıları tasarım işi de yapıyor.

RocKhan

Doçent
Reaksiyon puanı
15
kardeş hazır site yapımı programları var, flash'da yapılabiliyor, hazır templates'ler var, yani sana kalan nerde ne yazacak, resimleri ve varsa hazır flash eklentileri filan yüklemek.

kafayı kullanırsan daha ucuza halledersin.

Yunus ÖZCAN

Doçent
Reaksiyon puanı
9
off ya niye bizi hiç bulmaz bu site işleri:( Ben de kolay para kazanmak istiyorum:):):)

sandığın gibi hiç te kolay değil :)

kardeş hazır site yapımı programları var, flash'da yapılabiliyor, hazır templates'ler var, yani sana kalan nerde ne yazacak, resimleri ve varsa hazır flash eklentileri filan yüklemek.

kafayı kullanırsan daha ucuza halledersin.

daha uzuca derken maliyetimi satış fiyatımı pek anlayamadım

hazır kulladığında 1 haftadan kısa sürede biter ama adamlar sana 200-300 liradan fazla vermezler eğer sözleşme yaptıysan siteyi başka yerde gördüklerinde sözleşmeye göre yasal işlemeler başlatılabilir veya hazır template monster kullandın diyelim monster bunu görürse görmesi gerekmez

rakip firma - düşman - fidyeci web mastercıklar siteyi şikayet edebilirler

bunları göze almak gerek hazır kullananlar zaten iyi tasarım yapamadkları için hazır kullanıyorlardır. hazır kullananlar bence bu mesleği bıraksınlar piyasayı mahvediyolar benim bulunduğum yerde adamlar 300-400 liraya full flash hazır teamplate web sitesi yapıyolar ve host domain dahil

phazedllon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Kardeşlerim teşekkür ederim bilgilendirmeler için
artık işleri kaçırmadan birkaç zarf atarak ucuz yada pahalı yapıcam
shiftdelete ailesine teşekkür ediyorum

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
site yapmak ile ilgili hiçbir fikrin yok dimi?
doğrusu senden beklemezdim böyle bi yorum. En azından zeki olduğunu düşünüyorum. Web sitesinden ne kadar anladığımı sana ispatlıycak değilim. Her sitenin kolay olduğunu söylemedim zaten ama tanıtım amaçlı sitelerde insanı zorlıycak bişey olmadığını düşünüyorum. Hala aynı fikirdeyim. Asıl bunun zor olduğunu düşünen insanlar 1000 lira verip alıyor bu siteleri. İşin içine kod girerse biraz değişir, o da biraz. Olağanüstü bi yazılım istemez herkes. Genelden bahsediyorum. Yani uzaktan öyle atıp tutmuyorum, bu işlerin içindeyim. Eğer siz sıkılırsanız, yapmak çok zormuşya bu tür siteleri bana yönlendirin isteyen kişileri memnun olurum...
Cgrszone, bu arada çok ukalaymışsın!!! Eeee tabi haklısın, ne de olsa kimsenin bu konularda bi fikri yok, bi tek senin var!!!

twilight_flame

Doçent
Reaksiyon puanı
20

site kodlamak ne yazik ki dedigin kadar kolay degil. Sifirdan site olusturmak cok cok zordur. Senin soyledigin sey sanirim hazir portallardir. Onu da kurmak icin zaten cogu kisi para vermez. (En azindan internet kullanmayi biliyorsa)

MeLankoLia

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ilk site için en az 800 tL
ikinci site için en az 1000 tL
bundan daha aşşağısını alma bence.çünkü bügün joomla vb. hazır portal kurup 500 tL alanlar var.

Reaksiyon puanı
189
doğrusu senden beklemezdim böyle bi yorum. En azından zeki olduğunu düşünüyorum. Web sitesinden ne kadar anladığımı sana ispatlıycak değilim. Her sitenin kolay olduğunu söylemedim zaten ama tanıtım amaçlı sitelerde insanı zorlıycak bişey olmadığını düşünüyorum. Hala aynı fikirdeyim. Asıl bunun zor olduğunu düşünen insanlar 1000 lira verip alıyor bu siteleri. İşin içine kod girerse biraz değişir, o da biraz. Olağanüstü bi yazılım istemez herkes. Genelden bahsediyorum. Yani uzaktan öyle atıp tutmuyorum, bu işlerin içindeyim. Eğer siz sıkılırsanız, yapmak çok zormuşya bu tür siteleri bana yönlendirin isteyen kişileri memnun olurum...
Cgrszone, bu arada çok ukalaymışsın!!! Eeee tabi haklısın, ne de olsa kimsenin bu konularda bi fikri yok, bi tek senin var!!!
çok merak ediyorum en fazla ne kadar site kodu yazdın (html'den de bahsetmiyorum html dandirik tasarım kodlaması onu kendi yapan bir sürü program var) acaba ama sıfırdan başlayan bir projeye. portal kasmaya bişey yok zaten.

o yüzden burada yok kolay paraymış yok bu işley zor değilmiş falan diyip bana da ukalaymışsın gibi tavırlar içine girme. neyin ne kadar zor olduğunu bilen bilir. dünyada web programlama işi yapan tek kişi ben değilim...

zootechnist

Doçent
Reaksiyon puanı
22
Bu işte profosyonel değilim.İşin kolaylık zorluğu duruma ve kişinin bilgi düzeyi ve çalışma stiline göre değişir.

Zor olan iş yapmaktan ziyade müşterilerle uğraşmak sanırım.

Çünkü müşteri işin teknik altyapısını bilmediğinden, nette biryerde gördüğü herhangi bir özelliği isteyebilir.

Yalnız bu işle uğraşanlara kızdığım bir noktayı belirtmek isterim.(istisnaları tenzih ederim).

En iyi program,script,framework,CMS ya da herhangi bir web teknolojisi, diye birşey yok.

Ama ASP kullanan PHP'yi PHP kullanan ASP'yi beğenmiyor.Drupalci'ler Joomla'yı küçümsüyor,Joomla'cılar Drupal'i vs.vs...

Önemli olan bana göre hedeftir.Yani içerik,görsellik,kullanıcı dostu arayüz ve temiz kodlama olduktan sonra hangi altyapı kullanılırsa kullanılsın farketmez bana göre.

Fiyat konusuna gelince nerde yaşadığınızı bilmiyorum.Ama burada (iskenderun'da) hayatta bahsedilen fiyatı vermezlerdi.

Çünkü script kiddy'ler artık sadece hacker jargonunda değil,web tasarım dünyasında da çok yaygın.Ve 50-100 TL'ye site yapıyorlar(yaptıklarını sanıyorlar)

serious

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Sen ne laftan anlamaz bişeymişsin beee. Ben genel konuşuyorum, tanıtım amaçlılar için diyorum sen hala kaç kod yazdın diyorsun. Şu an bulunduğum yere senin yazdığın kodlarla gelmediğim kesin. Bilgimi ispatlıycağım son kişisin.
Her neyse uzatmaya gerek yok sana iyi uçuşlar diliyorum. Kafanı indir de aşağıya bak, insanlar orada yaşıyor :D:D:D

perganon

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Adam iyi ki bir soru sormuş hemen bir birinize girmişsiniz:) Herkes'in bilgisi becerisi kendine olsun....

Ajax ile bi hesap makinası yazın olmazsa şuraya :) yok o basit olur, şöyle bir geri dönüşümlü Cpanel yapın ama cgi ile olsun :) sonra da onu xml ile entegre edin daha sonra da madem bu kadar süper arkadaşlarımız varsa yanına kola varsa çay söyleyin de ayran içelim bari :)))

Böyle şeylere ne gerek var anlamış değilim ;)

Sizler mütevazi olmalısınız ki buraya bir iki kelime yazan adam da desin ki "Ha ShiftDelete'de bulunan insanların seviyesi doğru" ;)

Bir birimizi kırmaya da gerek yok!...

Birde bu tip tasarımlar için 800-1000 TL arası rakamlar normaldir.. Daha ucuza yapan Nuke, Joomla, vb. yazımlar kullanarak yapar (Oda yaptı denilemez) eklemiş olur.

Reaksiyon puanı
189
Sen ne laftan anlamaz bişeymişsin beee. Ben genel konuşuyorum, tanıtım amaçlılar için diyorum sen hala kaç kod yazdın diyorsun. Şu an bulunduğum yere senin yazdığın kodlarla gelmediğim kesin. Bilgimi ispatlıycağım son kişisin.
Her neyse uzatmaya gerek yok sana iyi uçuşlar diliyorum. Kafanı indir de aşağıya bak, insanlar orada yaşıyor :D:D:D
anlaşıldı sana da sedece he diyip geçmek gerekiyo.

he he...

tolgay007

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ikincisi için 1000 tl az olduğunu düşünüyorum ben tasarım+flash+ajax+php (oop) & mysql bir sistemi 1500 tl gibi fiyat isterdim.