Tasarım bitti.Eleştiriler?

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Merhaba arkadaşlar aklımdaki projeyi hayata geçirmek için attığım ilk adım tamamlandı.Forumda neler oluyor kısmı hariç diğer yerlerin yapımı bitti.
Yinede siz değerli arkadaşlarımın eleştirileri doğrultusunda değişiklikler yapabilirim.Bu yüzden buraya konu açmanın gerekli olduğunu düşündüm.
Web sitem kullanıcı yorumlarını tüketicilerle buluşturan bir platform olacak.Anasayfayı görenler hemen e-ticaret sitesi olduğunu düşünüyorlar fakat e-ticaret sitesi değil :) satış yok yani:mrgreen:
Henüz içerik eklenmiyor fakat çok yakında içeriği eklemeye de başlıcam.Elimden geldiğince her telden bir şeyler eklemek istiyorum.sadece elektronik olmayacak.

her türlü eleştriye açığım...

MOD NOT: Site adresini Ö.M ile isteyiniz.

Arkadaşlar; konuyu buraya açarak ne kadar doğru bir karar verdiğimi gördüm.Yorum yapanlara yeni fikirler verdikleri için çok teşekkür ederim.

Kalitesiz olduğu söylenen ve koyu mavi olan butonları değiştiriyorum.Yakında logoda değişecek.

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
genel olarak fena değil fakat menülerin renkleri iyi değil

SmiLey

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
55
İsmi güzelmiş sitenin.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Tasarım bence güzel ve yeterli. Rakip siteler kadar profesyonel değil belki ama yeterli.[/QUOTE]

Evet biraz amatör gibi duruyor ama buda benim yüzümden oldu çünkü herşeyi sade yapmaya çalıştım. bu arada teşekkürler iyi eleştiri yapıyorsun:laugh:

antilove

Profesör
Reaksiyon puanı
11
fena değil ama daha güzel olabilir

EzberimSin

Profesör
Reaksiyon puanı
11
genel olarak güzel görünüyor fakat koyu mavi renkler boğmuş gibi. yanılıyorsam düzeltin.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13

oslun

Dekan
Reaksiyon puanı
33
düşünce olarak güzel ama tasarım konusunda azıcık daha uğraşman lazım. ama yine de eline sağlık çünkü ben bunun yarısını bile yapamam :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
düşünce olarak güzel ama tasarım konusunda azıcık daha uğraşman lazım. ama yine de eline sağlık çünkü ben bunun yarısını bile yapamam :D

Şimdiye kadar yapılan yorumlardan anladığım kadarıyla geliştirmeye devam.:laugh:
Ancak düşünce ile ilgili olumsuz görüş yok buda benim için sevindirici...

Juggernaut

Profesör
Reaksiyon puanı
41
adszscr.png

Zaten 2 tane "Kategoriler" kısmı var. X'li olan kısmı kaldırıp yerine başka birşey koyabilirsin.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
K-C bu konuda harikasın daha ne diyeyim.:laugh:
dikkate alınacak.teşekkürler.

SERKANCANDAN

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Beşbuçuk bin liraya laptop mu satıyosunuz yav :D

İşe bak, bi araba parasına höt kadar alet satılıyor :D

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Beşbuçuk bin liraya laptop mu satıyosunuz yav :D

İşe bak, bi araba parasına höt kadar alet satılıyor :D
Web sitem kullanıcı yorumlarını tüketicilerle buluşturan bir platform olacak.Anasayfayı görenler hemen e-ticaret sitesi olduğunu düşünüyorlar fakat e-ticaret sitesi değil :) satış yok yani:mrgreen:

ben sadece gördüğüm fiyatları bilgilendirmek amacıyla yazıyorum.satış yapmıyorum.satış sitesi değil. :)

Aslında kararsız kaldım fiyatları yazıp yazmamakta.Fakat sonuçta ürünler hakkında bilgilendirme amacı güdülüyorsa yazılması iyi olur diye düşündüm.

yorum için teşekkürler.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Yardım etmeye çalışıyorum :D

Alışveriş sitelerine yönlendirme yapacak mısın? Ne zaman ?
Hayır alışveriş sitelerine yönlendirme yapmayı düşünmüyorum.Belki bu dediğini yaparak ileride bir gelir elde edilebilir :) ancak ben önümüzdeki 5-6 sene bu siteden ufakta olsa gelir elde etmeyi düşünmüyorum.

Dediğim gibi şuan sadece sitenin şekli ve işleyişi ile ilgili uğraşıyorum.İçerik girme olayı zaten başlı başına bir dert:laugh: belkide 6-7 ay bununla uğraşıcam.

malibumali

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Soluk renkler yerine canlı renkler kullan bence daha hoş olur :wink:

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
Birkaç profesyonel dokunuştan sonra güzel bir site olabilir birkaç eksiği var.

gameovermee

Asistan
Reaksiyon puanı
2
attıgım ilk adım demişsin.
ilk adım için muhteşem olmuş siteyi daha da geliştirip daha iyi yerlere getirecegine inanıyorum başarılar

Neutral

Profesör
Reaksiyon puanı
179
Bana güzel geldi, yer imlerine ekledim. Kafama takılanlara buradan ulaşabilirim diye.

Geliştirilse daha da iyi olur, ilk açılışa göre bayağı uğraşılmış diye düşünüyorum.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Anlaşılan bir elden geçirme daha olacak:laugh:
Gerçekten eleştiriler benim için çok faydalı oldu.
Herkese teşekkür ederim...:thumbup:

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
isim çok iddalı olmuş gelecek beklentileri karşılamak zor olur
özellikle forum bölümünde şöyleki win7 tema diye bir konu var rapid linki resim yok e indirdikten sonramı araştıralım:sneaky2:

by efsane

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
2,135
hocam bildiğin gibi ürün eklemede yardımcı olabilirim;)

UgurABA

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
15
-Sitenin faviconu eksik.

-Logo böyle bir site için çok basit kaçmış, daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.Sitenin adresi arastirmadanalma.com olabilir ancak senin sitenin logosuna arastirmadanalma.com yerine "Araştırmadan Alma" demen daha mantıklıdır.Logonun altına kendine özgü bir açıklama "Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor" şeklinde sloganın olabilir.

-K-C'nin söylediği gibi iki tane kategoriler bölümü var.

-Listelerim bölümü yapılmamış gözüküyor.

-Ürünün sayfasına girdiğinde ürünün fiyatı dediğin zaman sitenin e-ticaret ile ilgili olduğunu anlamaları normal, tavsiye edilen fiyat dediğin zaman bu öneriye girer.

-Siteye girenleri gösteren sayaç anketin altında değilde sitenin altında olması daha mantıklı.

-Tabiki bunu senin yapman çok zor olabilir ancak diğer kullanıcıların ürünün en uygun fiyatta satıldığı yerin linkini ürünün sayfasında yorum yerine değilde bunun için özel biyer yapılıp oraya eklenmesi güzel olabilir.

Şuan için bunlardır görüşlerim, yorumum kesinlikle yardım ve sitenin daha iyiye gitmesi içindir, böyle çok bilmiş biri gibi yazmışsam affola.

yesil116

Doçent
Reaksiyon puanı
13
isim çok iddalı olmuş gelecek beklentileri karşılamak zor olur
özellikle forum bölümünde şöyleki win7 tema diye bir konu var rapid linki resim yok e indirdikten sonramı araştıralım:sneaky2:

evet doğru söylüyorsun fakat ilk etapta forum olayını düşünmemiştim.onu sonradan eklemeye karar verdim şuanda sitedeki forumda neler oluyor kısmını yapıyorum.forumdaki konularıda deneme amaçlı açtım konular sitede görünüyormu diye.

İçerik olarak site şuan sıfır.
Foruma gelince görünümde içerikte sıfır:mrgreen:

---------- saat 23:42 eklendi ---------- önceki mesaj saat 23:38 eklenmişti ----------

-Sitenin faviconu eksik.

-Logo böyle bir site için çok basit kaçmış, daha iyisini yapabileceğine inanıyorum.Sitenin adresi arastirmadanalma.com olabilir ancak senin sitenin logosuna arastirmadanalma.com yerine "Araştırmadan Alma" demen daha mantıklıdır.Logonun altına kendine özgü bir açıklama "Biliyorsan paylaş, bilmiyorsan sor" şeklinde sloganın olabilir.

-K-C'nin söylediği gibi iki tane kategoriler bölümü var.

-Listelerim bölümü yapılmamış gözüküyor.

-Ürünün sayfasına girdiğinde ürünün fiyatı dediğin zaman sitenin e-ticaret ile ilgili olduğunu anlamaları normal, tavsiye edilen fiyat dediğin zaman bu öneriye girer.

-Siteye girenleri gösteren sayaç anketin altında değilde sitenin altında olması daha mantıklı.

-Tabiki bunu senin yapman çok zor olabilir ancak diğer kullanıcıların ürünün en uygun fiyatta satıldığı yerin linkini ürünün sayfasında yorum yerine değilde bunun için özel biyer yapılıp oraya eklenmesi güzel olabilir.

Şuan için bunlardır görüşlerim, yorumum kesinlikle yardım ve sitenin daha iyiye gitmesi içindir, böyle çok bilmiş biri gibi yazmışsam affola.

Bence çokbilmiş görünüyorsun tahmin ediyorum ki göründüğün kadarda varsın:thumbup1:

ardaksov

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim dikkatimi çeken noktada 'son eklenenler,en çok tıklananlar' katagorilerininde çok fazla ürün var ve buda göz yoruyor bide aynı durum forumda neler oluyor kısmında mevcut.

bide daha önce söylenmiş olan logo kısmı biraz basit,

bunlara bi göz atabilirsin.Genel olarak güzel bir site olmuş.Emeğine sağlık başarılar.