Tarkan’dan Pınar Gültekin tepkisi: ‘Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri?’

Bu konuyu okuyanlar

Görkeem

Müdavim
Katılım
22 Ağustos 2019
Mesajlar
4,066
Reaksiyon puanı
3,392
Puanları
113
tarkan_16_9_1595347774-880x495.jpg



Pınar Gültekin'in eski sevgilisi Cemal Metin Avcı tarafından katledilmesine tepki gösteren Tarkan, "Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor ve bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz" dedi.



‘BU DÜZEN NE ZAMAN DEĞİŞECEK?’

Tarkan’ın mesajı şöyleydi:

“Katillere, canilere lanet okumak ne işe yaradı bugüne kadar? Hiç bir işe yaramadı, yaramıyor… Katillere hak ettiği cezaları vermeyip, bir de cezalarını hafifletecek abuk sabuk gerekçelerle bu canavarların yanında duran bu düzen ne zaman değişecek?

‘İÇİNİZ, VİCDANINIZ NASIL RAHAT EDİYOR?’

Ey yetkililer! Siz nasıl rahat uyuyorsunuz geceleri? Her gün ülkemizde kadınlar öldürülüyor, şiddet görüyor ve bir türlü yapılması gerekeni yapmıyorsunuz.

Hafifletilmiş cezalarla bu canileri tekrar topluma salıyorsunuz. İçiniz, vicdanınız nasıl rahat ediyor? Yazıktır, günahtır kadınlarımıza. Daha kaç Pınar Gültekin ölecek?”




 
M

Murat Burç

SDN Okuru
Yürek yemiş. Gerçek manada oturma organı ister.
Bakalım başına neler gelecek.
 

SinHa

Doçent
Katılım
31 Ekim 2013
Mesajlar
720
Reaksiyon puanı
767
Puanları
93
Şahsi fikrim Allah'ın hukuku uygulanmadıkça bu tür üzücü durumlar çok olacak. Bu kızcağız öldü biz duyduk peki duymadıklarımız? Her gün baskıya şiddete maruz kalan kadınlar çocuklar ne olacak? Kesinlikle ve kesinlikle kısas yani idam şart. " "Ey akıl sahipleri! Kısasta sizin için hayat vardır."
 
Üst