Tarkan adam olmayı unutmuş

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49

Kral TV Müzik Ödülleri'ne 7 dalda ödül alarak damga vuran Tarkan, törendeki tavrıyla birçok sanatçıyı kırdı. Ödülleri almak için sahneye çıkmayıp gecenin sonunda toptan alan Tarkan'a kırılan sanatçılardan biri de Hülya Avşar! En İyi Erkek Sanatçı ödülünü vermek için sahneye çıkan ancak Megastar ödülü almaya gelmeyince şoke olan Avşar, çok ağır konuştu: "Tarkan çok başarılı biri ama bence adam olmayı unutmuş..."
"O GECE SILA'YA HAKSIZLIK YAPILDI"
Tarkan'ın şarkılarının kendisine göre olmadığını ve kendisine uymadığını söyleyen Hülya Avşar, "Ödül gecesi Sıla'ya haksızlık yapıldığını düşünüyorum. Söyleyecek çok şey var ama şimdilik susuyorum" dedi. Yeni bir single çıkarmaya çalıştığını belirten Avşar, "Ancak sanat dünyasındaki arkadaşlarımız, gündüz uyuyup gece çalıştıkları için altı aydır hiçbir yol kat edemedik" diye konuştu.

http://birbak.mynet.com/detay/foto-analiz/magazin-turu/9715/4#magazin-baslik

adrasa

Dekan
Reaksiyon puanı
37
Gören de Hülya Avşar'ı Dünya da hatırı sayılır bir şarkıcı sanacak.Sen önce kendine bak. :D Tarkan'ı savunmuyorum yanlış anlaşılmasın. :D

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
Tarkan bozdu,çok bozdu hemde....önünü alamadık....bi ara bozmaz diyorduk sonra yine bozdu bozdu bozdu :D

tr_alparslan

Asistan
Reaksiyon puanı
8
BurcuGüneş gibi kadına ödül vermediler. Berbat bi ödül töreniydi. Tek hak eden Nev ve mustafa ceceli -elvan dı .

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Hülya Avşar iyice saçmaladı . Ne yani adam 7 keremi çıkacaktı sahneye senin ayağına gelmedi diye bu kadar çirkefleşmenin lüzumu yok !

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
O ödülün belli bir kuralı var ve uymak zorunda. Doğru söylemiş hülya avşar. Diğer sanatçılar nasıl her seferinde çıkıyor ise oda çıkmak zorunda. Kendini beğenmiş ne olacak.