Soru Tarih Mi Coğrafya Mı ?

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Arkadaşlar puanım 300 sıralamamda 230 bin gibi bir sayı gel çek , bolu tarih düşünüyorum fakat ayt coğrafyadan 9 doğru yaptım acaba tarih mi sevsem coğrafya mı?? Diplomam olsun diye okuyacağım,istanbulda yaşıyorum memleketimde bolu ,rehber pdr ci varsa forumda bana yardımcı olabilir mi bu sıralamaya en iyi neresi tutar?

Yardım12357

Asistan
Reaksiyon puanı
74
Bu arada yazım yanlışlarından ötürü özür dilerim,klavye otomatik düzeltiyor

Fakehero

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
5,646
Arkadaşlar puanım 300 sıralamamda 230 bin gibi bir sayı gel çek , bolu tarih düşünüyorum fakat ayt coğrafyadan 9 doğru yaptım acaba tarih mi sevsem coğrafya mı?? Diplomam olsun diye okuyacağım,istanbulda yaşıyorum memleketimde bolu ,rehber pdr ci varsa forumda bana yardımcı olabilir mi bu sıralamaya en iyi neresi tutar?
Geçen yılın baktığınız bölümlerde taban puan ve başarı sıralarına baktınız mı? Ayrıca sadece diplomam olsun diye üniversiteye gidilmez. Eğer içinizden geçen ve mezun olduğumda ben bu işi yaparım dediğiniz bir bölüm varsa onu tercih ediniz.

Sakın kızmayın. Bu bir gerçek maalesef.Sizin gibi diplomam olsun sadece ya da bir üniversite bitireyim de ne olursa olsun diyenler yüzünden işsizler ordusu her geçen yıl ülkemizde artıyor. Bilinçsiz bölüm seçimleri ülkemizde kötü etkiye sebep oluyor.