Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Açılmasını isterdim şahsen ben tarih konusunda çok iyiyimdir ve yararlı bilgilerimi burada sizlerle paylaşmak isterdim.
Misal; Çiçek aşısını bulan ilk kişinin Dr. Edward Jenner olduğu bilinmektedir (14.05.1976). Oysa ki, Jenner’in çiçek aşısını bulmasından bir asır kadar önce Osmanlı Devleti’nde çiçek aşısı biliniyor ve uygulanıyordu.
Bizler sadece patent almadık, önceleri aman patent nedir ne işimize yarar ki dedik şimdi elin ülkeleri türklerden çaldıkları proje ve uygulamalarla parayı götürdüler, bunlar saymakla bitmez..
Bende geçen gün düşündüm aslında bu öneriyi.Çanakkale şehitleri için bir konu açayım dedim ama sonuç olarak açabilecek yer bulamadım Konu Dışına açtım.Oradan Atatürk bölümüne taşındı konu bu seferde bazı üyeler bu konunun Atatürk ile ne ilgisi var dediler .Tarih bölümü olmadığı için Atatürk bölümüne taşındı konu.Tarih bölümü olsa çok daha güzel olur.
Geçen gün Çanakkale şehitleriyle ilgili bir konu açmıştım Konu Dışı'na,oradan Atatürk bölümüne taşındı.Aslında Atatürk bölümü ile ilgisi pek yoktu konunun .Sanırım yanlış anlaşılma oldu.